2019-03-24 03:12


PNL Constanța. Candidatul Chițac

 |  19:14
PNL Constanța. Candidatul Chițac

În aceeași zi în care s-a înscris în PNL, fostul rector al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, contraamiralul de flotilă (r) Vergil Chiţac, a fost desemnat miercuri drept candidat liberal la Primăria Constanţa, cum a anunțat și Puterea.

Membrii Consiliului de Coordonare Local al organizaţiei municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal au votat, miercuri seară, desemnarea fostului rector al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Vergil Chiţac, ca viitor candidat la Primăria municipiului Constanţa. „Hotărârea (Consiliului de Coordonare Local - n.r.) va fi înaintată către Comitetul Judeţean Executiv, care va valida şi înainta către Biroul Naţional PNL validarea candidaturii acestuia la alegerile locale din vara acestui an", se precizează într-un comunicat PNL Constanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-04

TAGURI: pnl, constanta, candidat, vergil chitac
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA HUZUM
05 Mai 2016

...notam timiditatea poporului roman in exprimarea crestinismului ca factor important in societate cu rol educatinal si cultural de traditie,latura religioasa a puterii coordonatoare a unui popor poarta o conduita civica aleasa de prestanta si respect fata de individ ca egalitate,fraternitate si libertate..!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...