2019-01-21 14:44


PNL, de acord cu PSD în privinţa organizării referendumului pentru modificarea Constituţiei

 |  15:06
PNL, de acord cu PSD în privinţa organizării referendumului pentru modificarea Constituţiei

Şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a declarat, luni, că liberalii susţin organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei pentru definirea familiei în luna aprilie, la fel ca PSD.

”Au fost argumente de susţinere a ceea ce înseamnă solicitarea Coaliţiei pentru familie. În interiorul programului politic, suntem oamenii care avem ca reper familia. (....) Există o estimare pentru luna aprilie (pentru referendum - n.r.). (...) S-a calculat cu începerea noului legislativ din luna februarie se poate realiza un referendum pe ceea ce există astăzi ca solicitarea a Coaliţiei pentru famialie s-ar putea realiza un astfel de referendum în aprilie, cu o bugetare a noului Guvern. Există în acest moment această definiţie în lege. O duci o lege în Constituţie. A fost o solicitare a 3 milioane de români”, a afirmat Gheorghe Falcă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, în cadrul unei emisiuni televizate, că vrea ca referendumul pentru introducerea în Constituţie a definiţiei familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie să aibă loc cel târziu în primăvara anului viitor, în luna aprilie sau mai. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-14

TAGURI: pnl, psd, organizeaza, referendum, modifica, constitutie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Noi 2016

PARAGRAFUL DIN ACTUALA CONSTITUTIE ''casatorie intre doi soti '' A FOST INTRODUS DE PARTIDUL BOLSEVICULUI ION ILICI ILIESCU psd.
Random imageUltimele stiri

loading...