2019-01-22 15:59


PNL: Nicio instanţă nu mai cercetează dosarul Silaghi

 |  12:25
PNL: Nicio instanţă nu mai cercetează dosarul Silaghi

Pe fondul speculaţiilor posibilei numiri a lui Ovidiu Silaghi la şefia Ministerului Transporturilor, Partidul Naţional Liberal aduce lămuriri. Decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva deputatului liberal Ovidiu Ioan Silaghi este definitivă şi irevocabilă, subiectul este închis şi nicio instituţie nu mai cercetează acest dosar, subliniază marţi PNL.

"Hotărârea de clasare a fost emisă de către Curtea de Apel Oradea în data de 12 aprilie 2013. Hotărârea acestei instanţe este definitivă şi irevocabilă şi nu poate fi atacată cu recurs în nicio instanţă. Prin această clasare subiectul este închis şi nicio instanţă sau instituţie a statului nu mai cercetează în vreun fel acest dosar", se arată într-un comunicat al PNL remis marţi Agerpres.

Potrivit PNL, informaţiile vehiculate în presă, potrivit cărora ANI ar fi făcut recurs, sunt greşite şi fără fundament.

"Tema a fost promovată ca subiect de presă în ultimele zile pe fondul speculaţiilor posibilei numiri a lui Ovidiu Silaghi la şefia Ministerului Transporturilor. Menţionăm că Ovidiu Silaghi a fost ministru al Transporturilor în perioada mai - decembrie 2012, timp în care a demarat introducerea managementului privat în companiile subordonate ministerului şi a iniţiat modificările cerute de Comisia Europeană pentru ridicarea pre-suspendării finanţărilor pe POS Transporturi", se menţionează în comunicat.

Biroul Politic Naţional al PNL se reuneşte marţi în şedinţă pentru nominalizarea unui nou ministru al Transporturilor, în contextul în care Relu Fenechiu a fost eliberat din post după condamnarea sa la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul ''Transformatorul'' pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16

TAGURI: PNL, ovidiu, silaghi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...