2018-12-10 10:57


PNL. Nicolai şi Weber, excluse

 |  19:26
PNL. Nicolai şi Weber, excluse

Europarlamentarele liberale Norica Nicolai și Renate Weber au fost excluse din PNL, pentru că nu au trecut de la ALDE la PPE, alături de toți europarlamentarii PNL.

„Era o decizie previzibilă pentru acest noul partid PNL. În sfârșit sunt un om liber, niciodată în cariera mea politică n-am făcut compromisuri. Este un gest de onestitate politică, n-am alte comentarii de făcut și mă bucur de a fi europarlamentar independent în ALDE și vicepreședinte al ALDE. Nu mai este locul meu în acest PNL, mi-am asumat și mă bucur de această condiție”, a spus Norica Nicolai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: pnl, nicolai, weber, exclus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
27 Mai 2015

Bai nene,sa NE lamureasca si pe noi cineva ,cum de s-a produs MINUNEA asta ,ca PNL istorie de 140 ani sa adere la PPE si de aici implicit unire PNL-ului cu PDL-ul!!.....aici este MISTER total ,cineva a TRAS sforile !!!....spuneti-ne fratilor si noua cine este acel CINEVA!!!.....ca din cauza lui s-a rupt si USL-ul speranta romanilor!!!....oricum multa lume stie ca PNL-ul este afiliat la ALDE si nu la PPE,cum este in realitate!!!.....sant sigur ca la multi pnl-isti nu le convine asta !....de aceea au preferat sa plece din PNL si NORICA si RENNATE!!!....un pensionar curios sa afle cine este acest CINEVA,care a facut sa rupa PNL-ul de la ALDE si sa-l lipeasca la PPE!!!....
Random imageUltimele stiri


loading...