2018-12-11 18:05


PNL promite în programul de guvernare eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

 |  18:31
PNL promite în programul de guvernare eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Partidul Naţional Liberal (PNL) şi-a lansat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare care prevede, la capitolul politic, eliminarea privilegiilor, inclusiv a pensiilor speciale pentru parlamentari.

De asemenea, liberalii au în vederea realizarea unui program de lucru precis cu trei săptămâni în Parlament, de luni până joi şi o săptămână în teritoriu.

La capitolul Justiţie, PNL se axează pe reforma CSM şi transferarea bugetelor justiţiei la această instituţie ca o pârghie importantă în asigurarea independenţei.

''Reclădirea Naţională a României'' este titlul programului de guvernare al PNL care are în centru ideea că ''statul trebuie să servească cetăţeanul'', chestiune enunţată de preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08
Citeste si:
PNL vrea dublarea salariilor medicilor de la 1 iulie 2017
Programul de guvernare al PNL: Liberalii promit alocaţii pentru copii de 200 lei
PNL vrea generalizarea cotei unice de 16% şi un Cod al Muncii flexibil

TAGURI: pnl, pormite, program, guvernare, elimina, pensie, speciala, parlamentar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTEL
08 Oct 2016

ASTAZI ZIC ASA SI DUPA ALEGERI SCHIMBA POZITIA...STIM pe PNL CARE ne MINTE...NU SUNT NICI PSD-IS DAR AM INVATAt CA, PNL UNA SPUNE SI ALTA FACE....CUM SA RENUNTE LA PENSII SPECIALE ( A SE CINTI PENSII NESIMTITE) CAND EI AU VOTAT ...DORMIN IN PARLAMENT SI NE VIN PENSIILE BUNE...DACA AI MUNCIT 30 DE ANI IEI O MIE DE LEI . DACA STAI OPT ANI IN PARLAMENT IEI PATRU MII DE LEI ...SA TOT FII PALAMENTAR
@COSTEL...
08 Oct 2016

Te exprimi elegant! Ăștia - o ceată de derbedei cocoțați ca scroafa-n copac din care nu-i mai dai jos pentru că ei și-au fabricat legi care să-i apere, nu înainte de a da din belșug și unor magistrați care au ieșit la o pensie lunară de peste 1 miliard de lei...iaca-șa să murim de ciudă toți care i-au ales pe labagiii din Parlament 27 de ani!
HOTUL ACOPERA HOTUL
09 Oct 2016

BA MAGARILOR , CINE A VOTAT PENSI SPECIALE NESIMTITE DE NAS COSA NOSTRA , CU HOTIILE ADAUGATE LA SALARIU DE BANDITI SPECIALI ?
COSTICA
09 Oct 2016

Te hotărăști și câștigi!u îți alegi viitorul!Totul este absolut Sigur! Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase,100-285 e din prima luna! Cereti acum detalii la email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com
Random imageUltimele stiri


loading...