2019-03-18 16:07


PNL, un nou AVERISMENT pentru PUTERE: ”Să nu fiți SLUGILE lui Dragnea”

 |  16:12
PNL, un nou AVERISMENT pentru PUTERE: ”Să nu fiți SLUGILE lui Dragnea”

O ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea ar aduce prejudicii de imagine României, atrage atenţia preşedintele PNL. Ludovic Orban spune că nu există nicio bază legală pentru ca Executivul să adopte o astfel de ordonanţă de urgenţă.

Ludovic Orban: PNL atrage atenția că nu există nicio bază pentru adoptarea unei astfel de ordonanțe de urgență. Nu avem o situație excepțională, în Parlament sunt în dezbatere legile justiției. Somăm membrii guvernului să nu fie slugile lui Dragnea și să nu transpună visele bolnăvicioase ale lui Dragnea. Responsabilitatea e a membrilor guvernului, nu a instigatorilor. România tinde să fie un stat-problemă ca urmare a intrării cu bocancii în legile justiției.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-16

TAGURI: pnl, orban, avertisment, putere, ordonanta de urgenta, amnistie, gratiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SA FITI SLUGI DAR ALE LUI IOHA
16 Iul 2018

Bai sica balalaica ori esti prost ori esti drogat ca ORESTE
ANONIM
16 Iul 2018

IL SOMEZ PE SICA MANDOLINA SA TREACA LA APARATUL PALMIERULUI STERP SI SA SUGA ALUPIGUS
ANONIM
16 Iul 2018

Toata organizatia mafiota psd , incepand cu analfabetul de pe strada pana la cel mai inalt nivel este insetata de hotie si lichelism. Sunt dependenti de ajutoare sociale , lenesi betivi si jegosi la propriu si corporal si sufleteste. Aceste gunoaie sociale si politice trebui ingropate mizerie si incinerate.
@ANONIMUL ULTIM...
16 Iul 2018

:))))))))
ANONIM
16 Iul 2018

Dar nu vand copii pentru organe ,nu se drogheaza si nu si beau pisatul
SERIOS?!
16 Iul 2018

De unde știi tu ? Cine știe câți dracu se droghează din guvern, indiferent de ”partid” de kk-! Îi vezi sfinți? Uite ce-a făcut guvernul tău dra(c): ZiuaNews: " Trădare națională pe resurse! ". Legea 408/2017 - încununarea trădării de țara a guvernului Tudose care a trecut deja de Senat Legea 408/2017 - opera trădării de țara a guvernului Tudose care a trecut deja de Senat/http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1246368&title=ziuanews-tradare-nationala-pe-resurse-legea-408-2017-incununarea-tradarii-de-tara-a-guvernului-tudose-care-a-trecut-deja-de-senat
Bă ANONIME!
16 Iul 2018

Când te speli pe chelie, spală-ți dracului și neuronii! Datorită gândirii voastre, se duce/s-a dus dracului România! Vă spălați, vă pieptănați, vă îmbrăcați ”la costum”, parcă pentru ultimul drum și, în loc să vă duceți la Biserică și să vă pocăiți că ați votat cu CRIMINALII PATRIEI (indiferent din ce ”partid”), vă duceți să votați atât împotriva voastră, la modul cum sunteți tratați prin piețe, spitale, policlinici, șamd...cât și împotriva celor de după voi, DISTRUGÂNDU-LE ORICE SPERANȚĂ, ORICE VIITOR!
NU SPUNE BINE
16 Iul 2018

despre voi, ”nebunul” ăla de la ”a șaptea dimensiune” că sunteți niște NEBUNI? În afară de faptul că ținea cu altă lichea otrăvitoare - Băsescu, în rest...are/avea dreptate când vă făcea MUCI: ”Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara! Pensionarii decrepiți din România au pus umărul, votând PSD-ul, la distrugerea țării Mafioții PSD-iști au furat în România sub scutul aberației “noi reprezentăm poporul”. De fapt, “boborul” reprezentat de ei era format majoritar din pensionari, plus ciobani analfabeți, țigani infractori, plus alți șmecherași, ce s-au prins repede că pot trăi bine de pe urma lipsei de creier a celor de mai sus. Pensionari ramoliți, ajutați-vă nepoții la școală, nu căscați gura, zi de zi și seară de seară, la Latrina 3 și RoHoția_TV, posturile penale ale unui securist infractor aflat după gratii și ale unui mafiot aflat sub control judiciar.
ÎN LOC Să-șI EDUCE
16 Iul 2018

nepoții, eventual învățând (doar învățăm toată viața) să folosească bine o tabletă sau un laptop, pensionarii din România iau 5 lei de la Voiculescu și se țin de mitinguri prin care au adus România definitiv sub tutela Mafiei. Băi jigodii ordinare, dacă vă place atât de mult mafiotul Ponta, luați-l cu voi în Africa, deoarece în Europa toți îi întorc spatele. Voi nu știți toate acestea, poate, rahatul de Gâdea având grijă să nu vă spună așa ceva la Latrina 3. Ponta nu vă dă 5 lei în plus la pensie din banii furați de Mafia PSD-istă, ci ia de la fraierii care muncesc pentru voi, ultimele gunoaie ale acestei țări. În timp ce bunica mea avea pensie 60 de lei (o pâine = 5 lei) și nu s-a plâns nimănui, adică nu a mers la Cotroceni să strige “Jos Băsescu”, voi, javre ordinare, pe care criminalul Ilici _KGB_Iliescu v-a scos la pensie la 50 de ani, de 25 de ani nenorociți această țară.
CHIAR NU Vă PASă,
16 Iul 2018

pensionari idioți, că acest Ponta este un infractor? Chiar nu vă pasă că nepoții și copiii voștri își rup mașinile pe drumurile lui Ponta, mai rele ca-n Africa? Chiar nu va pasă că nepoții vostri nu au manuale la școală sau, cele care sunt, nu pot fi folosite, fiind vechi și depășite? Chiar nu vă pasă că ați adus Mafia PSD-istă la putere de fiecare dată și tot de fiecare dată ei au devenit mai bogați iar copiii și nepoții voștri au trebuit să emigreze pentru a putea supraviețui? Pensionari ramoliți, cum puteți striga (NUMAI) “Jos Băsescu” și azi în fața Palatului Victoria?
CULMEA ABSURDULUI
16 Iul 2018

și spălării de creiere marca Antena 3 a fost întâmplarea din urmă cu câteva zile. La un miting al pensionarilor, în fața sediului Guvernului, s-a scandat “Jos Băsescu”. Băi, idioții lui Pește, Băsescu nu mai este demult la putere. De 3 ani sunteți guvernați de Puie Monta. Acest penal este responsabil de tot ce voi nu aveți în această țară. Aveți demnitate și onoare, javre ordinare, nu vă lăsați manipulați de securiștii împuțiți. Lăsați urmașilor voștri o țară civilizată, nu o țară dominată de mafie. Faptul că aveti părul alb nu înseamna nimic dacă așa ceva nu este completat de înțelepciune. Nu mai fiți țațe idioate care văd numai paharul cu ceai. Strămoșii voștri au dus-o mult mai greu, dar și-au sacrificat batrânețile pentru ca noi, cei de azi, să avem o țară.
NU UMILIțI șI CONDAMNAțI
16 Iul 2018

această țară la izolare. Rușine, pensionari, pentru tot ce ați votat în România în ultimii 25 de ani. Voi v-ați poziționat singuri (din cauza creierului din dotare) de partea răului. Pentru mine sunteți un blestem pentru România. Spuneți STOP sprijinului pentru mafioți și veți muri cu conștiința națională împăcată. Nu uitați ca o țară este suma faptelor cetățenilor ei. Iar o treime din ei sunteți voi, cei care ați nenorocit-o vreme de atâția ani. Mi-e milă de voi, mi-e scârbă de voi!”http://asapteadimensiune.ro/pensionari-idioti-nu-mai-nenorociti-aceasta-tara.html
ODA PENSIONARULUI ILIESCIAN
16 Iul 2018

• Dacă nu erai tu, pensionar cu creierul spălat de bolșevici înainte de 1989, ieșit la pensie anticipat, pe la 45 de ani, prin grija bolșevicului criminal Ilici “KGB” Iliescu, țara mea, si a ta, nu era ultima curcă din UE. Putea semăna cu Polonia, de exemplu.
• DACă NU ERAI TU,
16 Iul 2018

pensionar iliescian, după numele tătucului pe care l-ai votat întruna și care a distrus România, și pe români, țara ta, și a mea, ar fi avut o altă față, nu cea de azi, în care Mafia face legea. • Odă ție, pensionar comunist, cel care, în lipsă de altceva mai bun, ai crezut toate gogoșile Latrinei 3 și, prin (in)acțiunile tale, ai legitimat regimuri criminale ce au furat tot în România.
• CINSTE țIE, PENSIONAR ILI
16 Iul 2018

care prin atitudinile tale ai dat mafioților toporul în mână, iar aceștia au asasinat, cu sânge rece, România. • Odă ție, pensionar fără principii, fără demnitate și fără onoare, care ți-ai vândut votul și țara pe 50 de lei mai mult la pensie. • Necinste ție, pensionar iliescian din învățământ, care nu ai avut minima decență să te luminezi după 1989, preferând comoditatea principiilor criminale, induse în mintea ta de către dictatura comunistă.
• RUșINE țIE,
16 Iul 2018

pensionar iliescian din învățământ, care nu ai tresărit nici un moment atunci cand examenele naționale erau fraudate masiv, contribuind din plin la formarea societății corupte și mafiote de azi. • Odă ție, pensionar iliescian, cel care ți-a crescut și educat copiii, și nepoții, cu limba în fundul dictatorului care a izolat și înfometat România, ultimul stalinist al Europei. • Cinste ție, pensionar iliescian, care ai văzut golani peste tot, dar nu ai avut nici o tresărire atunci când adevărații golani, mafioții partidului votat mereu de tine, au jefuit tot în România.
• RUșINE țIE, GUNOI
16 Iul 2018

ordinar, care prin tot ce ai făcut ai adus mafia la putere. O mafie care te lasă să mori în spitale nedotate, care ți-a alungat copiii în alte țări, în România fiind din ce în ce mai greu. • Odă ție, cel cu părul alb, care ți-ai vândut glia și bucata de pământ lasată ție prin sânge și sudoare pe câțiva lei în plus la pensie.
• PENSIONAR ILIESCIAN,
16 Iul 2018

atunci când va fi să mori, ar fi bine să te întrebi ce ai făcut bun pentru această țară, dacă 25 de ani s-a distrus și s-a furat în România. Și o javră nenorocită ca tine, o larva având supraviețuirea ca unic scop în viață, a contribuit din plin la cum arată România azi. • Oricum, respectul meu nu o să-l ai niciodată. Nu-l meriți, pentru răul imens făcut acestei țări prin votul și inacțiunea ta. Motivele nu contează. Contează doar faptele. Iar pe tine faptele te aduc la ultimul nivel al degradării umane. Până și un câine are mai multă demnitate și onoare. Nu meriți nici măcar scuipatul meu. Ai ucis speranța într-o altă lume pentru această țară.” http://asapteadimensiune.ro/oda-pensionarului-iliescian.html
ACELUIAșI PENSIONAR:
16 Iul 2018

ce ispravă au făcut PUTORILE POLITICIANISTE și CÂND ERAU ÎMPREUNĂ...ADICĂ ÎN FĂCĂTURA DE USL: ”Când aud de solidaritate socialăîmi vine să vomit. Nu pot să fiu solidar cu hoții din PSD, cei care au furat la greu din banii publici, adică și din taxele și impozitele plătite de mine. Nu pot să fiu solidar cu țiganul care face 10 copii, iar noi, fraierii, trebuie să plătim pentru creșterea și educarea lor. Dacă știi că nu poți crește niște copii, nu-i faci. Nu pot să fiu de acord cu mărirea pensiilor, făcută de jegul Tăriceanu, dacă asta înseamnă să plătesc mai multe taxe sau țara în care trăiesc să intre în incapacitate de plată, din cauza unor aberații economice. În timpul guvernării Emil Boc, tot soiul de moșuleți și țoape de vârsta a șaptea ne explicau la televizor cum îi omoară guvernul după ce NU le-a luat din pensie.
AZI, îN TIMPUL
16 Iul 2018

guvernării criminale USLamiste, când prețurile cresc continuu (benzina premium de la Petrom a ajuns la 6,14 lei litrul), nu vezi picior de pensionar să se plângă (sau cenzura tembeliziunilor mogulilor le interzice apariția critică pe sticlă?). Pensionarilor USLamiști din Republica Infracțională România le recomand un film mare (decât să fie cobaii Antenei 3), premiat cu Oscar, Braveheart (Inimă neînfricată). Într-o secvență din acest film, eroul principal le spune soldatilor săi “Atunci când veți fi pe un pat, având puține clipe de trăit, veți dori să dați toți anii din viața voastră pentru a fi aici și acum”. Pensionari USLamiști, nu îngropați România! Atunci când veți fi pe un pat, având puține clipe de trăit, veți dori să dați toți anii din viața voastră pentru a lăsa nepotilor și stră-strănepoților voștri o țară liberă, prosperă, civilizată.
PENSIONARI USLAMISTI,
16 Iul 2018

nu condamnați, prin votul vostru, România la izolare și rusificare. Nu uitați că strămoșii voștri au murit NU pentru pensii mai mari, ci pentru pământul și limba noastră cea română. Folosiți-vă puțina minte care v-a rămas nu pentru a îngroșa turma lui Dan “Felix” Voiculescu, ci pentru înălțarea, și prin jertfă, a acestei țări. Iată și un material legat de pensionarul român. Munca l-a făcut (la buzunar) pe om Astăzi încerc un efort de imaginație. Îmi închipui că sunt un pensionar oarecare, om simplu, cum se spune, cu o pensie și ea simplă: 1500 de lei, cât ar fi una medie în România actuală, pentru oamenii simpli.
TOCMAI A AJUNS
16 Iul 2018

criza în țărișoară, adusă – știe toată lumea – de Băsescu. Pe lângă pensie, eu am și o telecomandă setată pe posturile TV dedicate oamenilor simpli, din popor. Sunt un televizoman convins, de pe vremea celor două ore ale Epocii de Aur; când nu-mi scăpa niciun spectacol omagial ori vreo reluare a filmelor cu șeful de promoție cerându-se singur la țară, sau Primul Secretar de Județ petrecând campania agricolă pe tractor. Revoluția am făcut-o tot în fața ecranului, tremurând pentru soarta domnului Iliescu, atacat din toate părțile de legionari, țărăniști și liberali, drogați și înarmați de agenții străini chitiți să ne ia Transilvania. Mă rog, totul s-a încheiat cu noroc bun, România e întreagă, iar domnul Iliescu a îngropat deja pensionarele admiratoare ale vremii cam în procentul cu care câștiga primele alegeri libere.
ACUM, CâND A VENIT
16 Iul 2018

criza capitalistă, sunt informat din televizor că tiranul mi-a tăiat 25% din pensie; mi se arată și o victimă din rândurile celor ca mine, un biet bătrân căruia i s-a redus pensioara de la vreo 31000 de lei la 2000. Nedreptățitul spune că nu va ridica niciodată suma aia de mizerie și că se va lua de piept cu teroarea bocbăsistă la CEDO. Mă gândesc că o avea omul problemele lui; e greu ca, dintr-o dată, să nu-ți mai poți lua măcar un Logan simplu din suma lunară binemeritată după o viață de luptă și muncă. În ce privește pensia mea, ea vine la fel ca înainte, dar, dacă zice la televizor că s-a micșorat cu un sfert, așa trebuie să fie. Situația e intolerabilă, la apelul televiziunilor ies în stradă, că 50 de lei pe zi în plus nu strică, se mai compensează din pierdere.
. PE SCURT,
16 Iul 2018

vin alegerile și, ca toată lumea din jur, votez pentru schimbare. Dictatura cade din Parlament și Guvern, rămânând doar un ciot, cum zice Wikipedia, la Cotroceni. Salariile bugetare și pensiile se refac, noul Guvern având ca prioritate restabilirea echității sociale. Pensia mea se mărește și ea, generos, cu 30 de lei bineveniți acum, când numai căldura costă vreo 500, din cauza presiunii făcute de Băsescu asupra RADET-ului. Posturile mele preferate nu mai vorbesc despre pensionari, dar eu am feisbuc și citesc zilnic presa. De acolo aflu că pensia cea mai mare din România e de aproape 30000 de lei net și nu e în posesia vreunui câștigător al premiului Nobel, ci a unui fost șef de penitenciar.
ASTA PENTRU Că
16 Iul 2018

i-a făcut cineva salariul înainte de retragere în așa fel încât să-i iasă și lui de o cifră care să dea aproape de 5 ori cu tifla salariului dictatorului. Cum vă spuneam, eu am ales schimbarea; a mea (30 de lei) intrând de 1000 de ori în totalul magnificului coleg de bancă în parc. Unde trebuie să mai adun încă 19 oameni simpli ca mine pentru ca, decartând toți tot ce scrie pe cupoanele noastre, să ne iasă suma despre care mi-au spus mie televiziunile că nu ea e nesimțită, ci acela care vrea să taie cu legea din ea. E momentul când eu nu mai sunt un pensionar simplu, cu o pensie simplă, iar antena mi se trezește la realitate, nemaiavând chef de eforturi imaginative.
PăI DACă ASTA
16 Iul 2018

s-a ales din ce-am ales eu, mai bine mă fac orice altceva: băsist, bocudrist, bokassist, gaullist, sandinist, calvinist, depeșist; lângă oricine mi-ar garanta că, odată venit la Putere, va amputa pensiile nesimțite ale nesimțiților. În așa fel încât să nu mai pară că ei au construit din greu România în uniforma Statului, în timp ce eu în salopetă, halat, combinezon sau ițari chinezești am tras chiulul dând la șaibă ca boul în urna de vot. Și mi-aș mai lărgi puțin grila TV, să văd și eu de ce evoluția omului din maimuță s-a oprit, iar procesul nu e deloc cum ne-au învățat profesorii, doctorii și cercetătorii plătiți cu ajutoare sociale, ireversibil.”http://asapteadimensiune.ro/pensionarul-uslamist-gande%C8%99te.html Pensionarul USLamist gândește?
@ IUBITOR DE PENSIONARI
16 Iul 2018

.ALUPIGUS...imediat ....mata si tactu nu sunt pensionari ??? Sau ai fost facut in palmă si aruncat in eprubetă....ca sa se constate cum se fac avortonii
CEL MAI BINE
16 Iul 2018

Puneti stampila pe drogati nebuni
ANONIM
16 Iul 2018

pe vremea ta se făceau din labă? Înseamnă că mă-ta și cu tac-tu au fost primii care te-au conceput ”în vitro”, derbedeu bătrân și PROST! Depinde la cine se hlizea în timp ce și-o bătea în cap...în niciun caz în față mă-tii! D-aia ești așa de ”frumos” și de ”deștept”....poate purtătoare de așa derbedeu a fost alta, nu mă-ta...adică ai avut o mamă surogat...însămânțată natural sau artificial...dacă era natural, nu mai apucai să fii făcut din labă, îl omoră mă-ta pe tac-tu!
@ ANONIM
16 Iul 2018

TE OFTICA ADEVARUL , AVORTONULE ....cred ca esti postac din armata lui FLEANCA ( danca) ramas de pe vremea bubosului...ALUPIGUS
ANONIM
16 Iul 2018

Ce să-i faci! Când ai fost făcut din labă și fătat prin lanuri de grău sau de secară, privești cu jind la fostu-ți vrej care-acum e o biată râmă! Și-atunci, ce faci? Te grozăvești! Îl expui generos făcând invitații de-amoru-artei prin majuscule, crezând că astfel, crește ca din apă ceva ”fălos”! Greșit! Așa cum focul zugrăvit pe perete nu încălzește, așa nici râma ta ”măreață” pe sticlă de calculator, nu ți-o ridică la rangul de-a fi băgată în seamă!
ANONIM
17 Iul 2018

Ma bucura faptul că prin raspunsul tau iti accepti statutul de avorton si postac.....nu si tu onoarea sa imi sugi râma...tu ptr cativa banuti murdari sugi la alde fleancă...palmier...dai limbi la plagiatoare...succesuri
ANA
17 Iul 2018

MAI criminal nazist tu crezi ca nu o sa fii niciodata pensiona? Nu pensionarii sunt devina ci astia ca tine care bat din gura lor spurcata impotriva propriului popor.N-am auzit nicaieri in lume unde porci ca tine sa doreasca exterminarea pensionarilor. Locul tau e lasubsolul unui spital de nebuni nu la scris comentarii pe internet animalule jegos
MITICA GOARNA
17 Iul 2018

Mai scriitor necunoscut! Sa sugi chilotii la toti pensionarii!
ANONIM
17 Iul 2018

Nazisti nebuni Au lozinci de inspiratie nazista de ale lui HITLER El era cu'' ciuma rosie '' si iata cum a sfarsit:otravit si arsEi dau foc la cluburi si sedii de partide ale opozantilor si deseneaza insemne naziste la locul fapteiEi fac arta cu ponei roz si zvastica (arta de descreerati)Cu cat sunteti mai vocali cu atat lumea va uraste mai tare Voi l ati ucis pe IORGA si l ati mazilit pe ALEXANDRU IOAN CUZA Javre !
PT.ULTIMII TREI:
17 Iul 2018

Băi kk-ților! Tu, panaramă bătrână de anonim, te dai mare la apă mică, după ce că o ai atât de mică?! ZÂT! Ce-ar fi să-i dai scula lui mă-ta pe post de suzetă pt. că recunoști că o ai cât o râmă (sîc!), altfel i-o dădeai pe post de biberon, așa-i? Chiar dacă e un pic moartă...poate așa nu te mai dai mare pt.kk-turile scrise și cică recunoscute de alții! Pt.”doamna” Ana - ce-ai făcut tu, personal, în afară să dai din gură AICI, pe site?! N-ai votat cu criminalii? DA! Atunci TACI, nu te mai plânge! Iar pt.Mitică goarnă....îi recomand să-ți dea exponenții băloșiți (adică chiloții), anonimului...fiindcă a sa goarnă a fost pe unde nu trebuie - are gonorie (inclusiv verbală)!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...