2017-01-24 11:09


PNL face lobby pentru Sorin Oprescu. Propunerea consilierului lui Crin Antonescu

 |  19:32
PNL face lobby pentru Sorin Oprescu. Propunerea consilierului lui Crin Antonescu

Chiardacă preşedintele PNL s-a ferit să vorbească deschis despre candidatura luiSorin Oprescu pentru Primăria Capitalei din partea Uniunii Social-Liberale,mesajul a fost transmis prin consilierul său personal.

Pentrucei care nu ştiu, consilierul personal al lui Crin Antonescu este un fostpesedist, Dan Mihalache. Acesta a părăsit PSD după alegerile din 2008, el fiindatunci în cărţi pentru un post de secretar de stat la Ministerul de Externe. Mihalachesusţine pe blogul său că Uniunea Social-Liberală trebuie să se gândească foarteserios la susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. “USLva trebui să se gândească foarte serios şi la SorinOprescu. Simpatia şi intenţia de vot de care se bucură arîntregi tabloul noii Uniuni Social-Liberale, care astfel ar cumula trei dinprimele cinci personalităţi cu notorietate din România. E o variantă destrategie care nu trebuie respinsă din start. Împreună cu Sorin Oprescu, USL arputea câştiga detaşat toate sectoarele Bucureştiului. Sigur, sunt unii careastăzi, pe la colţuri, îl acuză pe Sorin de colaboraţionism cu Udrea şi cuactuala Putere. Sunt mulţi care cred că în spatele proiectului de reorganizarea administraţiei Bucureştiului se află şi el. Eu cred însă că Sorin Oprescu afost un bun primar general şi că în mod natural trebuie să fie candidatulUniunii Social-Liberale, mai ales ţinând cont şi de afinităţile sale”, aargumentat consilierul lui Crin Antonescu. El susţine că Uniunea trebuie să prezinte candidaţi comuni şi liste comune pentru a da un puternic semnalnaţional, deoarece miza nu sunt interesele locale, “ci ostrategie naţională care să ducă acest partid odios, PD, în Opoziţie”. Ideilelui Mihalache reflectă şi voinţa lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, dar nu şipe cea a preşedinţilor PSD şi PNL Bucureşti. Marian Vanghelie şi AndreiChiliman vor candidaturi separate, precizând că o astfel de formulă ar aducemai multe voturi celor două partide, decât o candidatură pe liste comune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
09 Feb 2011

De ce nu vine Antonescu la Primarul General sa-i propuna deschis,pe fata?Sa-i spuna:domnule Oprescu,vrem sa candidezi din partea USL!Antonescu nu are curaj sau ii este teama de reactia lui Chiliman?
Random image