2018-07-20 00:36


PNL şi PSD au sărbătorit rezultatul alegerilor locale

 |  19:35
PNL şi PSD au sărbătorit rezultatul alegerilor locale

Cele două partide s-au întrunit în forurile superioare pentru a felicita mebrii de partid care au câştigat mandate la alegerile locale. Ponta le-a atras atenţia celor din PSD că trebuie să fie conştienţi că au primit de la populaţie un vot negativ, întrucât oamenii au votat cu USL, pentru că erau dezamăgiţi de PDL. La PNL, Crin Antonescu a spus că partidul a înregistrat cel mai mare succes de după al Doilea Război Mondial.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a felicitat pe cei care au adus rezultate excepţionale partidului, dar a subliniat că nu este cazul să curgă şampania deoarece urmează o perioadă grea: „Să nu uităm lecţia Opoziţiei, de ce am fost în Opoziţie atâta timp şi cum putem ajunge din nou în Opoziţie. Nu este cazul de şampanie, dar nici să nu vă felicităm”.

Ponta a reamintit palmaresul PSD de la alegeri: 22 de candidaţi la Consiliile Judeţene, dintre care 22 de preşedinţi. La primăriile reşedinţă de judeţ, din 20 de candidaţi, 19 au obţinut mandate. Referitor la candidaturile din Capitală,  Ponta a precizat că partidul putea să câştige şi la sectorul 2, unde a candidat Dragoş Frumosu, şi nu doar la sectoarele 3 şi 5.

Făcând referire la rezultatele partidului, Victor Ponta a declarat că în 2012

PSD a înregistrat cel mai mare succes din instoria partidului, menţionând, totuşi, că nu doreşte să îi supere pe Ion Iliescu sau pe Adrian Năstase, foşti preşedinţi ai partidului, care erau de faţă.

Preşedintele PSD şi-a reamintit de cei opt ani de opoziţie ai partidului şi a subliniat faptul că pentru prima oară în aceşti ani PSD este din nou la guvernare, după lunga istorie a partidului în care premieri au fost Nicolae Văcăroiu şi Adrian Năstase. În cadrul aceleiaşi reuniuni, preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a afirmat că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD le-a atras atenţia colegilor săi să înveţe din greşelile democrat-liberalilor, care au fost sancţionaţi la alegerile locale de electorat, şi să “nu se umfle în pene, ci să rămână cu picioarele pe pământ”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-19

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova