2017-01-20 22:26

POLITICA


Politicienii să prezinte scuze

 |  18:55
Politicienii să prezinte scuze

Liderul grupului minorităţilor naţionale, altele decât UDMR, din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a declarat miercuri că unii oameni politici le datorează scuze oamenilor din piaţă. „Oamenilor din piaţă li se datorează scuze, pentru că ei au trecut printr-o perioadă foarte dificilă de privaţiuni pe care le-au acceptat şi pentru că au fost jigniţi într-un mod intolerabil în aceste zile de către unii membri ai clasei politice. Cred că aceşti oameni politici care i-au jignit le datorează scuze oamenilor care au manifestat paşnic”, a spus Pambuccian. În opinia sa, nemulţumirea oamenilor care protestează este justificată, însă protestele şi modul în care aceştia se manifestă în stradă nu trebuie să afecteze democraţia şi principiile acesteia. Potrivit acestuia, „tendinţa de radicalizare“ a protestelor şi manifestările antisistem nu pot îmbunătăţi situaţia politică şi socială din ţară, iar ele ar trebui „estompate“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RUSINE PALAVRAGIAN
19 Ian 2012

Acest Palavragian e un RAHAT, l-a laudat pe Boc si pe Basescu pentru eforturiele ce le fac in detrimentul populatiei, acum vine sa ne spuna ca a fost gresit. De la anul ar trebui sa fie un singur reprezentant al minoritatilor in parlament pentru ca sunt foarte mici aceste minoritati!
ANTIDOBIBOK
19 Ian 2012

Palavragian,nu e rahat-e BoK,care mai are si motz(sa-i pape motzul)Nu am nicio consideratie fata de acesti papatori de bani "altii decat tradatorii udemereu pe ei"

Adauga un comentariu

Random image