2019-04-25 23:15


Ponta a făcut ANUNȚUL zilei: O să CANDIDEZ la prezidențiale, dar ...

 |  16:43
Ponta a făcut ANUNȚUL zilei: O să CANDIDEZ la prezidențiale, dar ...

Liderul formațiunii Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că va candida la alegerile prezidenţiale, dar nu în 2019. El mai susține că şi-ar dori, împreună cu mulţi dintre cei care i-au fost alături când era premier, să continue la Guvern ceea ce nu a reușit în 2015.

„O să candidez la prezidenţiale, dar nu în 2019, să fie foarte clar. Cred că în 2014 m-am grăbit şi am greşit şi cred că trebuie să învăţ din ce am greşit. Şi mai cred un lucru. Multă lume zice: «Bine, mă, eu am înţeles că nu candidezi la Preşedinţie, dar ce vrei?» Mi-aş dori ca împreună cu mulţi din oamenii care mi-au fost alături în Guvern, Daniel (Constantin - n.r.) e unul dintre ei, la un moment dat, după alegeri, să putem să continuăm la guvern ceea ce nu am făcut în 2015”, a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Fostul premier e de părere că în 2019, în turul al doilea la prezidenţiale, vor fi Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea, iar actualul preşedinte va obţine un nou mandat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-09

TAGURI: anunt, ponta, candidatura, prezidentiale, 2019
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Ian 2019

Monta reține....NUMAI BOII SUNT CONSECVENTI .....ALUPIGUS
HENRIETTAFERNANDO
09 Ian 2019

Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și vă vom oferi cu plăcere un împrumut. Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.
VIDANJANU'
10 Ian 2019

micul metis delireaza, cum ne-a obisnuit, de multa vreme si se vede mare sultan peste rrromanike de ici-de-colo … poate in anul 3019 va fi si el alesul boborului de pe Luna martie !
Random imageUltimele stiri


STARBAG