2019-02-16 19:45


Ponta ANALIZEAZĂ conflictul Dragnea-SPP: ”Vrea să mute serviciile la Carmen Dan”

 |  23:12
Ponta ANALIZEAZĂ conflictul Dragnea-SPP: ”Vrea să mute serviciile la Carmen Dan”

Fostul premier, Victor Ponta susține că acest conflict dintre liderul PSD și șeful SPP are două mize clare: Dragnea vrea să aibă control total asupra miniștrilor, în care n-are absolut deloc încredere, și SPP-ul, aflat tradițional la Președintele României, să ajungă la Ministerul de Interne, la Carmen Dan.

”Nu mă puteți bănui că-l simpatizez pe Iohannis, dar nu mi-l imaginez cerând note lui Pahonțu. Nu pare genul. Dar îl știu pe Dragnea, care, în secunda în care va avea posibilitatea, și înțeleg că o are de ieri, va chema ofițerii, că n-are încredere în niciun ministru, n-are încredere în nimeni. Și-i va întreba unde se duc miniștrii, cu cine se întâlnesc, ce au vorbit. Ideea de a-i controla total pe toți miniștrii mi se pare foarte serioasă”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Această situație conflictuală declanșată de Liviu Dragnea în raport cu SPP, consideră Ponta, ”e un semnal că SPP, care e la președinte, o să plece de acolo. Și urmează SIE și SRI. La Ministerul de Interne”.

Cât despre acuzațiile aduse de Dragnea la adresa lui Pahonțu, fostul premier a susținut că ”ori Dragnea are probe, ceea ce ar fi foarte grav, ori minte ca de obicei”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

TAGURI: victor ponta, conflict, dragnea, spp, iohannis, carmen dan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@PUIE MONTA
02 Feb 2018

AI APARUT JIGODIE ? TU TE SIMPATIZEZI NUMAI PE TINE INSUTI . TE-AI INTRBAT VREODATA DACA IN AFARA DE TINE TE MAI SIMPATIZEAZA CINEVA ? ESTI O CAZATURA SINISTRA , DU-TE DUPA GHITA . MULTA MUIE LA AMINDOI .
PLAGIATORUL CORUPT.
02 Feb 2018

La fel ai procedat si tu borfasule corupt. Ai prelungit contractul de taieri de paduri pentru firma austriaca pe 10ani (2013-2023), ai inchis 13000 de PFAuri, ai introdus taxa pe stalp , supraacciza la benzina, ai marit varsta minima de pensionare la 15ani, si multe alte nemernicii. Esti un golan din acelasi aluat ca toti bolsevicii psd. Huuuuuuuuuu..!Mizerie umana.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...