2018-09-24 13:29


Ponta, atac dur la Predoiu: Un bou...

 |  18:48
Ponta, atac dur la Predoiu: Un bou...

Victor Ponta, fostul premier al României, și Cătălin Predoiu, premierul din umbră al PNL, continuă războiul declarațiilor.

Primul care a lansat atacul de această dată a fost Predoiu. Prim-vicepreședintele liberal a spus că e curios să vadă cum va crește contul fundației lui Ponta.

”Un alt argument fals pe care îl vedem prezentat de fostul premier Ponta este că anticorupţia opreşte investiţiile, pentru că nimeni nu mai semnează. Bine că a semnat Ponta Memorandumul Rompetrol prin care a iertat o companie straină de sute de milioane. Să vedem cu cât și de unde va creşte contul fundaţiei fostului premier făcut pentru cooperarea estică.”, a comentat Predoiu.

Ponta, atac dur la Predoiu: Un bou...
zoom
La rândul său, Ponta a lansat un atac dur, însoțit de o fotografie: ”S-a topit zăpada și se "dezgheață" tot felul de politicieni care dispăruseră "în ceață" - de exemplu Dl. Cătălin Predoiu (cum care Predoiu? - știți, Președintele "to be elected" al PDL și Premierul "to be elected" al PNL), care a glăsuit ceva despre Fundația pe care o conduc! Ca de fiecare dată, am decis să nu îi răspund, deoarece...”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-30

TAGURI: ponta, predoiu, bou, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CEPELEAGUL
16 Oct 2016

Penalul cepeleag cat a fost ministru a facut sange in balega Dute dracului ciocoi hot
ARMAND ELODIA
18 Oct 2016

bAI FRATE CIOCOII ASTIA FASCISTOIZI DE DREAPTA nu stiu si nu au habar de nimic Penalul asta cepeleag mananca rahat dar si el a facut doar sange in balega cat a fost ministru visa sa ajunga presedinte dar era in fraternitate cu brokerul hot SIMA hOT ESTE SI EL SI CRED CA VA AJUNGE LA BECI REPEDE REPEDE
HORIA VASILE
18 Oct 2016

Dar a fost si el prim ministru domnule 3 zile Sau lamurit toti ca este doar un incapabil pe toate planurile
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...