2018-12-16 19:36


Ponta atacă liberalii: “Tupeu și minciună fără margini”

 |  13:39
Ponta atacă liberalii: “Tupeu și minciună fără margini”

Premierul Victor Ponta acuză dur liderii PNL că dau dovadă de tupeu și că îi mint pe români. Declarația vine în contextul în care liberalii s-au plâns că Guvernul nu organizează alegeri parlamentare pentru locurile rămase vacante.

Ponta susține că, și în acest caz, ca și pe tema Codului Fiscal, PNL dă dovadă de ipocrizie.

„Mai simplu – ca și la Codul Fiscal întâi votează ceva și pe urmă spun la televizor exact invers :

– au votat în unanimitate noile legi elctorale (alegeri locale si parlamantare) prin care se reglementează clar că se aleg pe listă președintii de CJ și parlamentarii / pentru locurile vacante nu se mai fac alegeri parțiale, iar legile anterioare sunt abrogate!

– președintele Iohannis promulga imediat legile si situatia juridica este foarte clara

– PNL ( care a initiat si votat legile) face plangeri penale contra Guvernului ca de ce nu organizeaza alegeri partiale / normal ca procurorii le resping plangerile penelistilor tocmai in baza legilor elaborate si votate de penelisti!!!/

- incepe atacul public cu injurii si insulte la adresa procurorilor care nu executa ordinele PNL ( ei fiind incapabili sa ajunga democratic la guvernare tot insista sa-i aduca procurorii acolo!!) – scrie Ponta.

Nemultumirea lui Ponta vine dupa ce Parchetul General a decis să nu înceapă urmărirea penală a premierului, pe care PNL Cluj l-a acuzat de abuz în serviciu. Liberalii au susținut că Ponta că a blocat ilegal organizarea alegerilor parţiale pentru Consiliul Judeţean Cluj. PNL a avut câștig în instanță în trei rânduri pe această temă. Liberalii se declara nemultumiti de neînceperea urmăririi penale pe numele lui Ponta, care, spun ei, ar fi fost protejat de procurorul general, Tiberiu Nițu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-16
Citeste si:
PNL îl acuză pe Victor Ponta de manipulare a datelor economice

TAGURI: victor ponta, atac, liberali, minciuna, urmarire penala, cod fiscal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD-UL ESTE FRUNTEA ???
16 Aug 2015

DEZASTRU? CNADNR SUNT MICI "PUI" PE LANGA CEI DE LA CFR CALATORI ? Contractele de achizitii de la CFR Calatori sunt atribuite in mod ilegal de ani de zile si sunt suplimentate imediat dupa atribuire cu sute de milioane de euro in conditiile in care CFR Calatori nu are bani ????? Ministrul Transporturilor,Ghiocel Iulian Matache , nu aude nu vede dar stie… “În perioada 28 ianuarie 2013 – 16 iunie 2014, inculpatul Călin Mitică a dispus remiterea cu titlu de mită, în 12 tranşe succesive, a sumei totale de 414.392 lei, inculpatului Gavriş Teodor Alexandru, şef Serviciu Automotoare şi ulterior, director de tracţiune în cadrul S.N.T.F.C. C.F.R. CĂLĂTORI S.A., pentru ca acesta din urmă să sprijine interesele de afaceri ale S.C. REMARUL 16 FEBRUARIE S.A. Cluj Napoca, astfel încât să obţină contractele de servicii Revizie tip R 7 la Automotoarele Desiro „Săgeata Albastră”, în valoare maximă de 220.990.260 lei şi Revizie tip R8 la automotoarele Desiro „Săgeata Albastră” (ambele contracte fiind atribuite de autoritatea contractantă S.N.T.F.C. C.F.R. Călători S.A.) Se pune intrebarea , Gavris Teodor Alexandru a luat mita singur ? Se pare ca nu, nici nu avea cum. DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS Bv.), Carmen Maria Popescu(“regina achizitiilor” de la CFR Calatori), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(fost membru CA,inculpat), Alexandrina Gatej(fosta presedinte CA),Dana Galben Rachila(membru CA pe viata?),Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat CFR Calatori) Litra Marcel,Mantoiu Cornel ,Zaharia Adrian, etc? Dar pe unde “zace” raportul Minist
Random imageUltimele stiri


loading...