2019-03-19 10:23


Ponta BAGĂ SPAIMA în români: ”Ne așteaptă o criză CUMPLITĂ”

 |  00:37
Ponta BAGĂ SPAIMA în români: ”Ne așteaptă o criză CUMPLITĂ”

Folosind ca argument experiența sa ca premier, Victor Ponta avertizează românii că luna ianuarie va fi una dificilă, cu atât mai mult cu cât cele mai recente măsuri fiscale ale executivului nu fac decât să accentueze criza.

”Pana la 31 ianuarie, 1,5 milioane de romani trebuie sa se duca la ANAF sa faca regularizari la diverse venituri, e o prostie, o nebunie care trebuie amanata.

Preţurile la energie au explodat peste 50%. Sunt cele mai mari preţuri din Europa. Vine frigul şi vom avea o criză in energie cumplită.

Legea salarizării a intrat în vigoare şi mai multe categorii de oameni pierd bani. Nu sunt deloc optimist. Premierul ar trebui sa se ocupe, ba e la partid, ba se bate cu Dragnea, in loc sa se ocupe de problemele mari, se ocupa de ceva colateral” a declarat Victor Ponta, miercuri seara, la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11

TAGURI: ponta, premier, psd, criza, energie, gaze, anaf, salarii, preturi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BEBICA
11 Ian 2018

IAR TE BAGI IN SEAMA BAI PUTZOI POLITIC ? INCETEAZA DRAQ CU POSTARILE TALE ZILNICE ANTI PSD SI ANTI DRAGNEA , AI FOST PARTE A CIUMEI ROSII , SI IN MINTEA TA PROASTA INCA ESTI . VREI S-A TE RAZBUNI PE DRAGNEA , ASTA E CLAR , DAR INCETEAZA SA MAI ARUNCI IN PRESA ECULUBATIILE SI PROGNOZELE TALE DE KAKAT , NU TE MAI CREDE NIMENI . PERSONAL , CIND TE VAD , AM O PUTERNICA SENZATZIE DE VOMA , LA FEL CIND I-L VAD PE DRAGNEA . E SCIRBA PROVOCATA DE DOI CACATI POLITICI CA VOI . MULTA PUIE MONTA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...