2018-12-10 15:12


Ponta. Calea corectă

 |  19:33
Ponta. Calea corectă

Premierul Victor Ponta ne roagă pe Facebook să citim „toată analiza Comisiei Europene legată de situația economică a României” deoarece „deja obișnuita propagandă mincinoasă a evazioniștilor din țara noastră a scos un paragraf din context în stilul «tradițional», încercând să denatureze tot!”.

El susține că „suntem pe calea corectă din punct de vedere economic și social și vom continua!”. Comisia Europeană (CE) și-a îmbunătățit ușor estimările privind creșterea economică a României în 2015 până la 2,8%, față de avansul de 2,7% pe care îl preconiza în luna februarie, conform previziunilor de primăvară publicate marți de Executivul comunitar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: victor, ponta, premier, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PINOKIO
05 Mai 2015

Dupa evenimentele din decembrie 1989 cei mai multi romani traiesc cu senzaţia că ţara nu e guvernată sau că ar fi pe ultimul drum si resimt cu o acuitate dureroasă dezagregarea, disoluţia, absenţa oricărei strategii a poporului roman, pentru poporul român. Ca natie avem nevoie de niste coordonate, niste raspunsuri. Ce facem cu daruirile lui dumnezeu pentru neamul nostru? Cine sîntem noi ca popor? Cine vrem să fim ori sa devenim? Dacă ne punem asemenea întrebări, dacă ne interesează ce cerem noi de la noi înşine ca neam şi ca stat, unde anume avem posibilitatea să ne poziţionăm în matricea naţiunilor moderne, din punct de vedere cultural, politic, economic, social, unde putem fi situati peste zece si mai multi ani şi ce se întreprinde concret pentru asta, atunci cei cu discernamantul neafectat nu putem ramane pasivi fata de realitatile amenintatoare la adresa neamului romanesc. MERITA SA NE SACRIFICAM PENTRU VIITORUL NEAMULUI NOSTRU ROMANESC.
Random imageUltimele stiri


loading...