2018-12-17 21:20


Ponta către Iohannis: Lumea mă primește bine nu doar la Strasbourg – Bruxelles

 |  12:58
Ponta către Iohannis: Lumea mă primește bine nu doar la Strasbourg – Bruxelles

Nemulțumirile președintelui Klaus Iohannis au fost ridiculizate sâmbătă de premierul Victor Ponta. Liderul PSD i-a transmis șefului statului că este primit bine în orice țară unde merge în calitatea sa de oficial român.

Prim-ministrul României, Victor Ponta, i-a replicat președintelui Klaus Iohannis a fost bine primit oriunde s-a dus în calitate de oficial român. „Toată lumea ne tratează, într-adevăr, ca pe europeni, nu doar când merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles - mi mai întâmplă să merg de capul meu pe acolo - dar toată lumea mă primeşte bine, mă cunoaşte demult şi facem lucruri bune împreună, dar mai ales europarlamentarii noştri sunt oameni care au proiecte importante şi se bat pentru România şi ideile social-democrate”, a afirmat președintele PSD la un eveniment organizat la Târgoviște sub tema „1000 de noi activiști PES pentru o stângă europeană”.

Liderul de la Cotroceni l-a criticat vineri pe premier pentru că a plecat într-un tur al statelor din zona Golfului Persic, fără a se consulta cu el. „Primul-ministru, Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine în prealabil vizita pe care a făcut-o în statele din Arabia. M-a informat după ce a revenit în ţară că a fost acolo şi că a avut nişte discuţii senzaţionale, nu ştim exact despre ce, dar se pare că au fost foarte bune”, a remarcat președintele Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-09

TAGURI: victor, ponta, klaus, iohannis, strasbourg, bruxelles, psd, arabia, cont, propriu, lumea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
09 Mai 2015

NU CONFUNDA LUMEA CU JEFUITORII JIDANI CARE TE-AU FACUT POPANDAUL-SEF AL MOSSADULUI IN ROMANIA.....VEZI CA O SINGURA PISICA NEAGRA VA MANANCA PE TOTI.....MARE ATENTIE SHOBOLAN SPURCAT....FA-TI BAGAJELE SI VALEA....AI PIERDUT ALEGERILE SI AI DESTULE SCHELETE IN DULAP SI TINICHELE DE COADA....TE PAPUSARESC ACEIASI GENERALI DE SECURITATE CARE AU PUS-O PE UDREA-COCOS LA FURAT SI SPALAT BANII IN DUBAI;PONTA-GHITZA SAU UDREA-COCOS SUNT ACEEASI MAFIE....NU MAI UMBLATI CU CIOARA VOPSITA POPANDAILOR DE BANGLADESH......TI-GANGE TZYGOINER GIPSY INSEAMNA "DE DINCOLO DE GANGE"...........MONGOLEZULE VEZI CA TI S-A DEFECTAT GPS-UL....AICI NU E BANGLADESH-MONGOLIA....CI ALTA TARA CARE NU MAI ARE NEVOIE DE LICHELE TRADATOARE SI POPANDAI JEFUITORI...........MARSH DUPA GHITZA LA DNA....
AMERICANUL
09 Mai 2015

COROCODILULE FLAMAND ESTI GENIAL. DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA pt a-ti pastra ratiunea treaza si discernamantul fidel si necesar valorificarii unei cauze nobile poporului roman ce are in ADN-ul sau multe scame .
ANONIM
09 Mai 2015

UNITI SALVAM ROMANIA CU SOLUL EI SUPERMANOS, CU BOGATIILE EI NATURALE INCUSIV CELE SUBTERANE , BIOLOGICE , UMANE. ETC. DRAGI ROMANI IERTATI-VA UNII PE ALTII SI UNITIVA atfel nu avemsorti de izbanda. CEI CE TREBUIE IERTATI DE PACATUL TRADARII ,PERVERSIUNII UMANE, DEMAGOGIEI, ETC SA-I IERTE MAI INTAI JUDECATORUL SUPREM AL LUMII SI AL VREMII DE APOI pana la NOI cei exploatati si UMILITI de EI. Demonstrand in strada cu sacrificii umane(ca in tarile din vest) vom opri POLITICA defaimatoare a Ro (vom preveni ANARHIA, PRABUSIREA si destramarea unei natiuni) daca avem demnitate umana.
ANONIM
09 Mai 2015

UNPR=”Uniunea Nulitatilor Politice din Romania”, este cea mai mare GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA ,(condusa de IZMENARUL G.B. cumatru lui PINOKIO-POANTA) fiind in acelasi timp apreciata de opinia publica ca “Batalion Disciplinar al Politicii Romanesti” format preponderent din puscariabili, penali, impostori, submediocri, gunoie umane, scamatori, golani, imbecili, ticalosi,etc. MAFIE care este folosita pe post de cretinism politic.
DIACONU VASILE
09 Mai 2015

STUDENTII TREBUIE SA OCUPE STRAZILE………….SI CAILE DE DEPLASARE CATRE/INTRE INSTITUTIILE SI AUTORITATILE FUNDAMENTALE ALE STATULUI, SA PRODUCA VANATAI SI CUCUIE UMANE CELOR VINOVATI, DEOARECE VORBARAIA TIMP DE 25 DE ANI INTRE REPREZENTANTI STATULUI SI SOCIETATEA CIVILA S-A EPUIZAT SI NU A CONDUS LA CELE ASTEPTATE PT O SOCIETEA CIVILIZATA . AVEM DESTULE EXEMPLE DIN ISTORIA POPOARELOR LUMII CA ALTFEL NU S-AU PUTUT MATURIZA CIVILIZATIILE LOR. FITI LUMINATI daca se poate FACTORILOR DECIDENTI INANTE DE A PIERI CA NATIUNE SAU POPOR.
COMENTARIILE AU DEVENIT
09 Mai 2015

din ce in ce mai MISTO! Bravo baieti!
MANNIX
10 Mai 2015

prin marionetele gen Nastase,Boc,Udrea,Tariceanu,KIM-JONG-Ponta clica de generali-teroristi ai lui Magureanu a condus si jefuit permanent Romania timp de 25de ani
CROCODILUL FLAMAND
10 Mai 2015

Probabil ca acest KIMJONG-TONTA dupa ce a vazut ca "printul" PULICA-PAULICA-bastardul lui Carol al 2lea se prabuseste impreuna cu mafia lui Hrebenciuc-MikiSpaga-Udrea-Cocos vrea sa-si caute norocul pe la Mihai si "printul"Duda......tzygoinerul-servitor cauta un aristocrat unde sa fie majordomul-sef Planul ar fi cam asa-DOMNU DUDA...TATUKA ILICI-ILIESCOWICS TE-A FACUT MARE ARISTOCRAT...ACUM SALVEAZA SI TU MAFIA MOSSADULUI...TRAILES BAHTALO MANKATZASHHHH PRINTISORULE>>>CA VREA SI GURA LU DACIANA SA MANANCA NISTE MILIARDE DE EUROI MANKATZASHHHH
DANNY BOY
10 Mai 2015

Mongolezule,dar ce te faci daca te mazilesc stapanii?ai vreun aranjament cu Nastase sa ramai la arabii aia unde v-ati dus miliardele de euroi?sau vrei sa te muti la Tony Blair pe post de "secretara sexy",sa te apleci dupa sapun la dusuri
Random imageUltimele stiri

7 METODE simple de a fenta răceala în sezonul rece Acum 17 min | (0)
Sfaturi si curiozitati


loading...