2019-05-21 05:50


Ponta continuă ATACUL: Să spună Dragnea Mincinosul care dintre miniştri au fost puşi de SRI şi George Maior

 |  15:29
Ponta continuă ATACUL: Să spună Dragnea Mincinosul care dintre miniştri au fost puşi de SRI şi George Maior

Victor Ponta continuă disputa de la distanţă cu Liviu Dragneaşi îi cere prşedintelui PSD săspună ce miniştri din Cabinetul Ponta au fost numiţi de SRI.

"Iata lista ministrilor din 2012 / sa spuna Dragnea Mincinosul care dintre ministri au fost pusi de SRI si George Maior - cu nume si prenume!

Poate Rovana Plumb?!?! Ce ziceti?

Dar si Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in Decembrie - si pe el l-a pus SRI si George Maior?

Oamenii din PSD care inca mai cred minciunile lui Dragnea si gireaza mizeriile lui sper sa se trezeasca - sau sunt la fel de vinovati ca si el!", a scris Victor Ponta pe Facebook, ataşând lista miniştrilor din guvernul condus de el în 2012.

Liviu Dragnea a spus marţi seară, într-o emisiune tv, că Victor Ponta a venit cu numele procurorilor șefi în buzunar, dictate de George Maior, care anterior le negociase și cu Traian Băsescu.

”Eram în 2013, dacă nu greșesc, în luna aprilie. De obicei coalițiile se întâlneau la primul birou, la Crin Antonescu în birou, la Senat. Luni, pe la 6-7 seara, stăteam la masa cea lungă, în dreapta lui Victor stăteam eu, în stânga Gabi Oprea, Crin stătea în față și la un moment dat Victor a scos o hârtie din buzunar, destul de motolită, pe care erau scrise trei nume: Bica, Kovesi și Nițu. Mi-a zis să vorbim cu doamna Pivniceru și mi-a zis că-mi explică el în biroul de la Ministerul Dezvoltării", a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-14

TAGURI: dragnea, ponta, sri, maior,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Mar 2018

Spune tu , JIGODIE .....TI SE STRANGE LATUL....A AVUT DREPTATE CHIORUL CAND A SPUS CA PONTA ESTE SEFUL MINCINOSILOR ....O JIGODIE
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Mar 2018

raspuns corect....TOTI AU FOST PUSI DE SRI si ISARESCU...PONTA E CHIAR PROST....tartorul sef de la cazanul cu zmoala e diavolul schiop ASMODEU ISARESCU SARSAILA BELZEBUT TALpa IaDULUi...el trage toate sforile si vine cu ordinele de la MARELE LICURICI in plic incepand cu decembrie 1989 cand a fost UNS de BRUCAN...MEGA DIAVOLUL lui ILIESCU...care a fost permanent GAINA CARE NASTE DIAVOLI VII
ANONIM
15 Mar 2018

DACA NU NE TREZIM SI NU REACTIONAM FIE SI CU VIOLENTA ASA POATE AJUNGE TOATA ROMANIA PRECUM TELEORMANUL https://www.youtube.com/watch?v=7ezjeIXH5i8
Random imageUltimele stiri


STARBAG