2018-10-23 03:01


Ponta, critică la adresa "politicienilor de Florida"

 |  17:39
Ponta, critică la adresa "politicienilor de Florida"

Fostul premier Victor Ponta a lăudat, joi, măsurile economice luate de guvernele sale, în contextul în care Banca Mondiala a îmbunătațit prognozele de creștere pentru țara noastră.

"Deci toate masurile economice si sociale luate in 2012-2015 produc roade. Trebuie doar sa nu se schimbe (sau strice) nimic.

P.S.: Sper ca am uitat cu totii 'strigatele de alarma' ale politicienilor 'de Florida' (cu referire la presedintele Klaus Iohannis, care a mers in statul american in vacanta de iarna - n.red.), ale "insolventilor" din presa (si, sigur, 'specialistii de la Consiliul Fiscal') care ne tot spuneau in 2014 si in 2015 ca ne prabusim economic.

Oricum nu cred ca se pricep si nici nu ii intereseaza economia sau viata oamenilor", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Declaratia fostului premier a venin in contextul in care Banca Mondiala a imbunatatit prognoza privind cresterea economica a Romaniei la 3,9% in 2016 si 4,1% pentru 2017, scrie Ziare.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: victor ponta, florida, iohannis, banca mondiala, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DEMAGOGIE DE 2 LEI..
07 Ian 2016

de la un plagiator si un mitoman nu am la ce sa ma astept...
BULICă....
07 Ian 2016

toți sunteți parcă făcuți de- o mamă DEMENTĂ! Marș cu voi, cu toți....SUNTEM SINGURA ȚARĂ CARE PROTEJĂM JIGODIILE DE LA PUTERE și nu mai scăpăm de ele! Cine s-o mai duce la vot, să-i cadă mâna din umăr toată și să-i sară-un ochi...pt.că dacă nu se gândește la nemernicia lui, la cei de după el/ea să se gândească!
Random imageUltimele stiri


loading...