2019-01-16 23:38


Ponta dă SEMNALUL ferm pentru MITINGUL diasporei din 10 august

 |  22:41
Ponta dă SEMNALUL ferm pentru MITINGUL diasporei din 10 august

Președintele fondator al ProRomânia, Victor Ponta vine în spațiul public cu o poziție fermă în legătură cu mitingul diasporei anunțat pentru 10 august în Pața Victoriei.

Deși precizează că el personal nu va participa la protest, Ponta a declarat că nu le interzice altor membri de partid să fie prezenți acolo, cu condiția să nu poarte însemne ale formațiunii politice.

„Nu (nu voi lua parte – n.r.), pentru că nu cred că organizatorii vor ca manifestația lor sa fie asumată politic de persoane politice – și au dreptate! Sigur că (alți membri – n.r.) pot participa, dar fără însemne politice”, a afirmat Ponta pentru PSnews.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-07

TAGURI: proromania, ponta, miting, protest, diaspora, 10 august
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@PUIE MONTA
07 Aug 2018

STAI DEPARTE DE DIASPORA . NIMENI NU TE-A UITAT , NIMENI NU TE-A IERTAT , NIMENI NU TE VREA . ESTI TOT UN CACACIOS PSDIST , NU TE POTI SCHIMBA PESTE NOAPTE .
ANONIM
07 Aug 2018

SI DIASPORACE-I? TOT O ADUNATURA DE TRADATORI MIZERABILI SI INCULTI SPALATI PE CREIER PONTA VI SE POTRIVESTE CA O MANUSA MASLUITORI DE VOTURI PENTRU CATIVA EURO SAU O FRIFTURA .SEFUL VOSTRU OVIDIU GROSU CARE VREA SANGE CENUSA SI POLITISTI MORTI LA MARELE MITING MALIN BOT PROFANATORUL STEAGULUI ROMANESC BULANGIUL ACELA NEBUN DIN SUEDIA TOT O PIESA VALOROASA ASA CA DU-VA DRACULUI DE TRADATORI SI MUISTI PERVERSI
@JIGODIA ANONIM
07 Aug 2018

MA UIMESTI CIT DE CRETIN POTI SA FII BAI COPROFAGULE .
Random imageUltimele stiri

loading...