2018-10-21 15:22


PONTA, dezlănțuit pe Facebook: „PSD a fost confiscat de Cartelul de la Teldrum!”. Ce spune fostul premier despre „nota de plată”

 |  11:12
PONTA, dezlănțuit pe Facebook: „PSD a fost confiscat de Cartelul de la Teldrum!”. Ce spune fostul premier despre „nota de plată”

Deputatul Victor Ponta afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, în prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum, iar nota de plată o să vină cu siguranță tocmai din partea milioanelor de oameni cinstiți și de bună-credință care au votat PSD și acum își văd votul batjocorit fără rușine, informează Agerpres.

"Ca om care am făcut politică doar în PSD ( de unde am fost dat afară de PD-istul Dragnea) nu pot decât să regret profund ceea ce se întâmplă azi cu cei care mi-au fost colegi și prieteni timp de 15 ani / o să mă consider mereu mândru și recunoscător pentru toate momentele trăite împreună / acum însă PSD a fost confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' și nota de plată o să vină, cu siguranță, tocmai din partea acelor milioane de oameni cinstiți și de bună-credință care au votat PSD chiar și în 2016 și acum își văd votul batjocorit fără rușine!", a precizat Victor Ponta.

„Cât credeți că va lua PSD la alegerile din 2020?”

"În mai puțin de o lună au plecat de la guvernare, în urma alegerilor, Partidele Social Democrate din Germania, Austria și azi Cehia! Asta după ce, tot în 2017, Partidul Socialist din Franța a obținut cel mai mic scor electoral din istorie, iar cel din Spania a rămas în Opoziție! (...) PSD România sub conducerea lui Dragnea și a 'Cartelului de la Teldrum' cât credeți că va lua la următoarele alegeri din 2020?", mai scrie Victor Ponta pe contul său de socializare.

Fostul premier precizează că ieșirea PSD de la guvernare s-au putea produce din cauza promisiunilor făcute în campania electorală care au fost înlocuite însă cu alte măsuri fiscale, el criticând totodată faptul că în Executiv au apărut "toți baronii, secretarele și valeții de la TelDrum după ce toți oamenii competenți au fost înlăturați pe motiv că sunt ai lui Ponta".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-22

TAGURI: victor ponta, liviu dragnea, psd, teldrum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Oct 2017

TU CARAUSULE DE GENTI CU BANI (SPAGI) MANANCI KKT CA ESTI INTOXICAT ................
MARIN
22 Oct 2017

Tu vorbesti slugoiule frstrat? Esti mai josnic si mai nesimtit ca toti laolalta
LIBERTATE
23 Oct 2017

Gasca de incompetenti si hoti ai lui dragnea au distrus tara in prag de iarna.misa a aruncat preturile in aer de exemplu pretul benzinei la rompetrol este de 5,14 ron/l de la 4,67 in urma cu o luna jumatate.la fel si la celelate benzinarii pretul a crescut la peste 5ron/l.pretul la energie a crescut cu 13%.nu vor construi nici o autostrada in acest an.mediu de afaceri bulversat misa ii ataca frontal .tudose un mincinos ordinar.va veni iarna si sa vedem cum vor traii cateii saraciti ai lui dragnea.intrebarea care se pune acum este cine mai sustine un asemenea specimen?oricum nu il baga nimeni in seama in afara de asistatii sociali si cei pe care ii cauta moartea pe acasa.
ANONIM
23 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
CURIOSUL
23 Oct 2017

Bai asta cu peroanele esti sanatos la cap ? Are dreptate Ponta , vai de amaratii de PSD isti cu simpatizantii lor daca au ajuns sub papucul taranusului Dragnea si a slugilor gen Codrin Cacacescu.
Random imageUltimele stiri


loading...