2019-01-18 18:49


Ponta DEZVĂLUIE scenariul lui Dragnea: ”A pus la cale sceneta Kovesi pentru a acoperi...”

 |  21:38
Ponta DEZVĂLUIE scenariul lui Dragnea: ”A pus la cale sceneta Kovesi pentru a acoperi...”

Fostul premier Victor Ponta susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, a pus la cale ”sceneta Kovesi” pentru a acoperi dezvăluirile făcute de alți oameni despre momentele în care Liviu Dragnea bătea palma cu ”sistemul” la vilele conspirative ale SRI.

”Timp de doi ani am suportat mizeriile si minciunile la adresa mea spuse la televiziuni de “oamenii” lui Dragnea / am tot tacut deorece nu doream sa “spal rufele murdare” in public si mai ales nu doream sa fac rau PSD si oamenilor care au votat si au crezut in acest Partid.

Stiu insa ca pana la urma adevarul iese la iveala / si mai stiu ca oamenii simt cat de mult au fost si sunt inca mintiti de catre Liviu Dragnea.

Poate acum intelegeti cu adevarat de ce toata aceasta sceneta cu “revocarea” Laurei Codruta Kovesi este inca o pacaleala uriasa prezentata de “Daddy” Mincinosul!”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: premier, ponta, dezvaluire, dragnea, sceneta kovesi, vile, sri, maior
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
27 Feb 2018

Nimic de zis, este un spectacol placut si util (mai ales daca are rezultate) sa vezi cum se mananca sacalii intre ei, insa parca viorel a luat-o razna cu astfel de iesiri, nu poate fi vorba decat de starea de excitatie (negativa) pe care i-o da frica, puscaria fiind chiar la koor-ul sau, si din ce in ce mai aproape...
RAI
28 Feb 2018

Dragnea distruge psd asta este clar prin prostia lui si minciuni.se bate cu morile de vant.antena3 si rtv prin promovarea aberatiilor lui dragnea contribuie la distrugerea psd.
ROMA
28 Feb 2018

Ratatii adtia lui dragnea in loc sa faca autostrazi auzi ce aberatii mai fac in cardasenie cu service si rar:cicac daca dai masina la programul rabla trebuie sa aiba itp .va dati seama in ce stadiu de dementa sunt acesti cretini .pai ba dementilor tocmai asta este spiritul programului rabla sa scapi de rable.legea itp este si ea aubuziva neconstitutionala ca si codul rutier.nu mai scapa lumea de acesti mutanti genetici .dna ar trebui sa intre peste aceasta mafie service rar guvern parlamentari.numai dobitoci
Random imageUltimele stiri

loading...