2018-12-10 11:27


Ponta: Doar DNA poate da jos Guvernul. Premierul e convins că liberalii nu au nici o șansă și că PSD va triumfa

 |  19:45
Ponta: Doar DNA poate da jos Guvernul. Premierul e convins că liberalii nu au nici o șansă și că PSD va triumfa

Guvernul va rezista orice ar face liberalii, cel puțin așa crede premierul Victor Ponta, preşedintele PSD. Ponta a avut ședință în partid joi, când a împlinit trei ani de la învestirea Guvernului său, motiv pentru a susține că majoritatea parlamentară funcţionează. El a declarat că, în cei trei ani de guvernare, Executivul şi-a îndeplinit 90% din ce a promis. Ponta e convins că opoziția nu poate schimba actualul Cabinet și nu s-a abținut să nu facă o referire la procurorii anticorupție, pe care îi vede mult mai puternici decât adversarii politici: „În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e! Partidul nostru rezistă în orice condiţii“. Premierul a făcut aceste declarații la ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Ponta s-a folosit de ocazie pentru a mulțumi partenerilor de alianță la împlinirea a trei ani de la învestirea actualului Executiv și a dat asigurări că își va încheia guvernarea cu creștere economică și mai multe locuri de muncă.

Victor Ponta a susținut că, în opinia sa, „sunt foarte puţine guverne - poate doar Guvernul PSD 2000-2004 - care poate să spună că şi-au îndeplinit în proporţie de 90% tot ceea ce a promis”.

Premierul a ținut să reia și ideea că unii dintre colegii lui, „pe nedrept, au avut de suferit” din cauza justiției. Cu alte cuvinte, e plin de membri PSD nevinovați care suferă din cauza unor dosare politice.

„Foarte mulţi dintre colegii noştri, unii pe bună dreptate, pentru că au greşit, şi mă refer aici la unii mai recent apăruţi în opinia publică, alţii pe nedrept, au avut de suferit, dar important este că oricâţi dintre noi nu mai sunt la această masă, partidul este tot la 40% şi tot o să câştigăm alegerile locale şi generale“, e convins Ponta.

Președintele PSD a cerut din partea Comitetului Executiv mandat ca, împreună cu prim-vicepreşedintele Liviu Dragnea şi secretarul general Andrei Dolineaschi, să negocieze cu UNPR participarea pe liste comune la alegerile de anul viitor, pentru că UNPR s-a dovedit un partener loial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: victor, ponta, dna, guvern, premier, liberali, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Mai 2015

UNITI SALVAM ROMANIA CU SOLUL EI SUPERMANOS, CU BOGATIILE EI NATURALE INCUSIV CELE SUBTERANE , BIOLOGICE , UMANE. ETC. DRAGI ROMANI IERTATI-VA UNII PE ALTII SI UNITIVA atfel nu avemsorti de izbanda. CEI CE TREBUIE IERTATI DE PACATUL TRADARII ,PERVERSIUNII UMANE, DEMAGOGIEI, ETC SA-I IERTE MAI INTAI JUDECATORUL SUPREM AL LUMII SI AL VREMII DE APOI pana la NOI cei exploatati si UMILITI de EI. Demonstrand in strada cu sacrificii umane(ca in tarile din vest) vom opri POLITICA defaimatoare a Ro (vom preveni ANARHIA, PRABUSIREA si destramarea unei natiuni) daca avem demnitate umana.Vom SCHIMBA MULTE GUVERNE ...........
Random imageUltimele stiri


loading...