2019-05-22 19:05


Ponta FACE PRAF discursul lui Dragnea: ”Mesaj FASCIST, glume stupide și multă PARANOIA”

 |  17:49
Ponta FACE PRAF discursul lui Dragnea: ”Mesaj FASCIST, glume stupide și multă PARANOIA”

Ex-premierul PSD Victor Ponta critică în termeni foarte duri discursul susținut de Liviu Dragnea la ședința de duminică a Consiliului Național al PSD și face o legătură între acesta și ruptura care a intervenit în 2017 între el și președintele social-democraților.

„După discursul delirant de ieri - un clasic mesaj fascist și național-socialist însoțit de glume stupide și multă paranoia - sunt sigur că tot mai mulți oameni au înțeles că am avut dreptate în 2017 când m-am decis să merg pe un alt drum. Îl cunoșteam deja destul de bine pe Dragnea și stilul său mafiot - dar am reușit să îl țin în frâu cât timp eram premier - după care, în toamna lui 2015, l-am văzut capabil să vândă chiar Guvernul și să negocieze cu Klaus Iohannis și Dacian Cioloș doar ca să schimbe din funcția de premier - și am început să realizez cât de nociv poate fi (...) După propunerea cu Sevil Shaideh (ținută secret de toți colegii din PSD-ALDE), Ordonanța 13 și, mai ales, după răsturnarea Guvernului Grindeanu am înșeles că Dragnea va distruge România, Guvernul, Parlamentul și PSD pentru propriul interes. Și am decis că nu pot să fiu complice, ba chiar pot să lupt ca să împiedic aceste dezastre!”, scrie Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier PSD își arată, de asemenea, convigerea „că Pro România va distruge puterea lui Dragnea și a grupului său infracțional”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-17

TAGURI: psd, victor ponta, liviu dragnea, discurs, paranoia, mesaj fascist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Dec 2018

Da ! ..ti ai dat seama ca esti dobitoc si te ai retras Puie Monta
ANONIM
17 Dec 2018

Te.a întrecut pe tine , sclavul serviciilor....daca taceai filozof erai plagiatorule.....ALUPIGUS MONTA
ANONIM
17 Dec 2018

Te.a întrecut pe tine , sclavul serviciilor....daca taceai filozof erai plagiatorule.....ALUPIGUS MONTA
ANONIM
18 Dec 2018

TACI CORCITURA IMPUZITA CA TU SI SCLEAPTZ AIA DE FIREA SLUGA JIDOVILOR ATI INTRECUT ORICE MASURA DE IMBECILITATE SI SLUGARNICIE
ANONYMOUS
18 Dec 2018

Cine vorbeste un cacarau al natiunii romane ? Te-ai cacat pe tine de frica cand ai fost prim-ministru si ti-ai dat demisia.Te-a prelucrat bine Liviu Dragnea si asa ai fost de prost ca nu ti-ai dat seama ca ti-a traso prin spate.
Random imageUltimele stiri


STARBAG