2018-12-17 16:38


Ponta. Grija pentru Moldova

 |  17:06
Ponta. Grija pentru Moldova

Premierul Victor Ponta declară că este îngrijorat de situația din Republica Moldova, care, în opinia sa, este „mai rea decât anul trecut”, dar spune că îl susține pe omologul său de la Chișinău. Ponta afirmă că își dorește ca la Chișinău și Bălți să nu fie aleși, în iunie, primari proruși, „pentru că atunci mesajul va fi unul în sensul că, de fapt, drumul proeuropean al Moldovei este reversibil”.

„Dacă ne trezim, la Chișinău și la Bălți, cu primari proruși, înseamnă că efortul de anul trecut, o mare parte din ce am obținut, am pierdut”, a spus șeful Executivului de la București. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: victor, ponta, republica, moldova, grija
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Mai 2015

ALOO PINOKIO/////În România se micșorează bucățică cu bucățică una din cele mai frumoase zone împădurite din Europa, cea a Carpaților. Unele defrișări sunt ilegale. Lemnul ajunge, sub formă de parchet sau peleți (bețișoare din rumeguș, folosite la încălzit – n.r.), și în Germania. ”În România se fură 4,5 milioane de metri cub de lemn pe an. O dată și jumătate cât Piramida lui Keops” RASPOPITUL ILIE SARBU cata SPAGA PRIMESTE pt acest dezastru mondial?????????????
Random imageUltimele stiri


loading...