2019-05-21 16:41


Ponta îi dă REPLICA lui Dragnea: ”Se ruga de Maior să-i ajute IUBITA”

 |  23:35
Ponta îi dă REPLICA lui Dragnea: ”Se ruga de Maior să-i ajute IUBITA”

Un nou război prin intermediul televiziunilor între fostul și actualul șef al PSD. După ce Liviu Dragnea a dezvăluit că Ponta ar fi făcut Guvernul USL împreună cu George Maior, fostul premier nu a rămas fără reacție.

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea în care acesta conducea SRI, să-i ajute iubita. Fostul premier a mai spus că nu înțelege de ce Dragnea a început brusc să-l antipatizeze pe Maior.

”Eu cred că inclusiv ce s-a întâmplat la Congres, 80% din alegătorii care au votat PSD în 2016 sunt dezgustați, scârbiți, le e rușine de Dragnea. O rușine! Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva nici măcar la PCR! Dragnea n-a lăsat pe nimeni să vorbească. Discursul ăla cu în 2040. Poate în 2040 iese el din închisoare”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Și, ca un apropo, fostul premier a susținut că Dragnea nu ar mai fi fost acum atât de luptător împotriva lui George Maior și Florian Coldea dacă aceștia ar fi răspuns pozitiv rugăminților lui de a o ajuta profesional pe Irina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-14
Citeste si:
Dragnea îl ACUZĂ pe Ponta: ”A făcut GUVERNUL într-o noapte cu George Maior”
Dragnea face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Cum decideau Oprea și statul paralel președintele PSD

TAGURI: razboi, dragnea, ponta, tv, maior, iubita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARDAN
14 Mar 2018

I-L URASC PE DRAGNEA , DAR SINT SATUL SI DE '' STRIMBELE " TALE BAI MAIMUTOIULE . DACA AI SINGE IN CREASTA ( CEEACE M-A INDOIESC ) ARUNCA DRAQ PE PIATA POZELE CU DRAGNEA CIND BELEA PORCUL , DACA LE AI . DACA NU , MAI TACI DRAQ DIN GURA BAI LABAGIULE .
Random imageUltimele stiri


STARBAG