2019-02-22 13:13


Ponta îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea: ”E OBSEDAT. A vrut să-l pun Ministru de Interne”

 |  01:38
Ponta îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea: ”E OBSEDAT. A vrut să-l pun Ministru de Interne”

Fostul premier, Victor Ponta a comentat actuala situație din Ministerul de Interne, dezvăluind că are informații conform cărora Carmen Dan ar vrea să demisioneze, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Ponta a povestit și un episod în care s-a certat cu actualul lider al PSD pentru că nu a vrut să-i dea pe mână portofoliul de la Interne.

”E un minister de care Dragnea a fost obsedat. Cea mai mare mare ceartă a noastră, în vremurile bune, a fost pentru că nu am vrut să-l numesc la Interne. El e și fiu de polițist...

Carmen Dan nu e pentru asa ceva, n-am nimic cu biata femeie, dar a fost secretara de scoala la Videle...sa conduci cel mai greu minister, e un dezastru, vorbesc eu care mi-am dat demisia lui Colectiv. Doamna Carmen Dan trebuia sa plece din functie dupa ce s-a aflat ca acel pedofil e politist.  Am impresia, din ce imi spun colegii mei din PSd, Carmen Dan ar vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Dragnea pentru ca nu are pe altcineva.

Nu vreau sa fiu patetic asa cum au mai fost si altii, eu vreau sa stiu ca politistii, sigur mai sunt si uscaturi, dar vreau sa am incredere in politie, dar eu cand o vad pe Carmen Dan, ultimul lucru care imi vine in minte e increderea.” a declarat Victor Ponta pentru B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-10

TAGURI: ponta, dragnea, carmen dan, ministru de interne, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TO : PUIE MONTA
10 Ian 2018

M-AM SATURAT DE INTERVENTIILE TALE CACACIOASE . ESTI UN MINCINOS ORDINAR , INCEPIND CU POVESTILE TALE DE CACAT DIN PARIS , UNDE TRAIAI DIN BANII SUSTRASI DIN CARUCIOARELA DE BAGAJE . AM FOST IN PARIS DE 4 ORI , AM INCERCAT SA VAD DACA AI AVUT DREPTATE . NU AM GASIT NICI 5 CENTI IN NICI UN CARUCIOR . AI FOST LA FEL DE URIT DE ROMANI CA SI DRAGNEA . NIMENI NU TE-A VRUT , TOTI ROMANII URASC PSD . AZI , CIND ESTI NEICA NIMENI ( DOAR UN VIITOR PUSCARIAS ) CA SI PRITENUL TAU DRAGNEA , AI INCEPUT SA ARUNCI INFORMATII DE CACAT DESPRE KOVESI , COLDEA , DRAGNEA ETC. NIMIC DESPRE GHITA , NIMIC DESPRE MAZARE , NIMIC DESPRE TROCUL CU BASESCU . ESTI LA FEL DE VINOVAT CA TOT PARTIDUL VOSTRU ROSU DE SITUATIA IN CARE ESTE AZI ROMANIA . DACA AI IDEE CE INSEAMNA BUN SIMT , DISPARI DRACU DIN TARA INAINTE SA FII PUS UNDE I-TI ESTE LOCUL .
TO : PUIE MONTA
10 Ian 2018

DE UNDE STII TU CA CARMEN DAN ( I SE POTRIVESTE CACOFONIA , O MERITA ) A VRUT SA DEMISIONEZE , DAR NU A LASAT-O DRAGNEA ??? AR FI CAZUL SA TE MATURIZEZI UN PIC BAI MONGOLOIDULE . DE CITE ORI E UN SCANDAL , SCOTI CAPUL DE SUB BALEGA UNDE LINCEZESTI SI INCERCI SA ARATI CIT DE INFORMATSI INFLUENT ESTI TU . IN REALITATE ESTI DOAR UN BOU , UN PARAZIT CARE TRAIESTE DIN BANII ROMANILOR , SI AL PATZACHINEI BLONDE DE LA BRUXEL . NU I-MI PLACE DRAGNEA , DAR NICI DUPA TINE NU M-AM DAT IN VINT , ESTI DIN ACELASI ALUAT , DOI TARANI DORNICI DE BULETIN DE BUCURESTI SI DE PUTERE . VEI AJUNGE INAPOI IN CATUNUL DIN CARE AI VENIT . BUCURESTIUL E UN LOC PREA FRUMOS PENTRU TARANI ODIOSI CA TINE , DRAGNEA , PANDELE - FIEREA , OLPUTZA , SI CAM TOATA PSDEAUA VOASTRA .
ANGE
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
MAFIA PSD
10 Ian 2018

Dragnea nu e fiu de politest(pe vremea aia se chemau militieni)...e securist de-al lui PLESITA
ME TO : PUIE MONTA
10 Ian 2018

ESTI O SCARBA ! CA SI CEL PE CARE ACUM IL ACUZI !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...