2019-01-19 04:57


Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”E o TICĂLOȘENIE fără limite”

 |  23:21
Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”E o TICĂLOȘENIE fără limite”

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea profită de scandalul declanșat în Poliția Română, după ce s-a descoperit că un agent de la Rutieră este pedofil, pentru a înlătura din funcții oamenii pe care nu-i agrează și pentru a-și pune apropiații în loc.

”Această obsesie de a controla tot și de a numi de la Teleorman... înțeleg că până și adormiții mei foști colegi din CEx (Comitetul Executiv Național al PSD) s-au lămurit că, de fapt, tot Guvernul e de la Teleorman și câțiva scăpați de la Dolj, Olt. Să folosești acest caz într-adevăr important... Ce se ceartă Tudose cu Dragnea e treaba lor, dar faptul că nu pot să-mi trimit copilul liniștit la școală e o problemă importantă pentru noi toți. S-o folosești ca să mai dai afară pe unii care nu-s ai tăi și să aduci pe unii de la Tel Drum este o ticăloșie fără limite”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

”Are o gândire mafiotă, adică n-ai încredere decât în cei care au fost lângă tine de-a lungul timpului...”, a punctat Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09

TAGURI: ponta, dragnea, carmen dan, scandal, politia romana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BEBICA
10 Ian 2018

NU ESTI NICI MAI BUN , NICI MAI CURAT CA EL . AMINDOI SINTETI DOUA CAZATURI UMANE , CARE AU SUPT VIRTOS LA ANIMALUL ILIESCU SI LA BORFASUL BOMBONEL . DISPARI DRACULUI BAI PUIE MONTA , ESTI DOAR O JAPITZA ROSIE .
ANGE
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
HADRIAN
10 Ian 2018

Desigur nu comentez razboiul intre doua bestii. Cei care au imbratisat doctrina PSD-ista ”inseala si distruge” isi au locul lor in istorie. Dar pana a deveni istorie, faptele trebuie cernute. Nu-l onorez cu atentie pe albanez (desi am o mare stima pentru acest popor!) dar impartasesc cu dumnealui marea eroare a PSD (latura bolsevica a PCR) de a se lasa purtat de oligarhi spre cele mai inalte culmi ale bunastarii . E o lege nescrisa a vietii: candva trebuie sa dai socoteala de faptele tale. Desigur, domnul Liviu Dragnea se considera un zeu. E dreptul dumnealui. A muncit si a ajuns acolo unde a dorit. Au mai fost si altii. Il dau ca exemplu pe marele sau inaintas, geniul Carpatilor, tovarasul Nicolae Ceausescu si scumpa lui sotie. Si dumnealui ca si sotia sa, s-au considerat niste zei. Dar nu le-a-mers prea mult. In lume, daca nu ai ceva care sa dainuiasca, chiar nu existi. E o lege a firii. Batranul ginerica, l-am numit pe viitorul insuratel, Liviu Dragnea, crede ca va intineri daca se insoara cu o inocenta. E parerea domniei sale. Nu vreau sa i-o tulbur. Ceea ce stiu este ca nu va ajunge acolo unde viseaza adolescentin si ca bruma de putere pe care o are se va intoarce impotriva domniei sale Precum s-a intamplat cu domnul Victor Ponta, marele prieten si adversar, zis si Pisoiasul.
Random imageUltimele stiri

loading...