2019-02-20 05:25


Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”Nu l-am văzut niciodată atât de SPERIAT”

 |  17:03
Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”Nu l-am văzut niciodată atât de SPERIAT”

Fostul premier Victor Ponta este de părere că Liviu Dragnea este foarte speriat de situația din PSD, dar și de procesul care va începe pe 8 august la ÎCCJ, menționând că liderul PSD știe că la capătul apelului urmează o pedepasă privativă de libertate.

"Domnul Dragnea este un om care nu iese la lumină, e un om de culise, stă în subteran, negociază, cumpără funcții, oameni. Nu vă așteptați să iasă public cu o poziție foarte clară. Până la CEx va încarca să cumpere cu bani de la guvern sau parlament susținere. Va promite fiecărui membru în parte că îl pune ministru, președinte de comisie, promite funcții și cere ascultare, obediență. Eu îl cunosc pe Liviu Dragnea și nu l-am văzut niciodată atât de speriat și de scrisoarea din PSD și că pe 8 octombrie are deja termen în apel. Știe că la capătul acestui apel, din păcate pentru el, urmează o pedeapasă privativă de libertate", a declarat Victor Ponta la Digi24, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-19
Citeste si:
Ludovic Orban pune DIAGNOSTICUL PSD: ”Sunt toți o apă și-un pământ! Să plece toate MARIONETELE lui Dragnea”
Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”
Niculae Bădălău se alătură nemulțumiților din PSD: ”Avem un lider VULNERABIL”

TAGURI: victor ponta, psd, scrisoare, dragnea, proces, cex, iccj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUIE MRAGNEA
19 Sep 2018

se duce la vale la tomberonul de gunoi acest porcar flausat cu ciuma rosie porcina
JILAVA..
19 Sep 2018

...este destinatia acestui dement numit draKnea. Acum poate vad si gunoaiele care l-au sustinut , inclusiv haznaua 3 si closetul tv ghita fugaru CÂT DE TOXIC PENTRU ROMANIA ESTE ACEST PSIHOPAT BOLNAV DE PUTERE.
@DAR CE TI A FACUT ,BAI NAZY?
20 Sep 2018

Te a regulat in gat acest Dragnea si nu ti a placut ca si cu Iohannis Linge pe cine vrei bai drogaila numai lasa ne ca ne am saturat de dementa ta!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...