2019-04-22 15:58


Ponta lansează noi ACUZAȚII: ”Dragnea e cel mai PUTERNIC după Ceaușescu”

 |  22:47
Ponta lansează noi ACUZAȚII: ”Dragnea e cel mai PUTERNIC după Ceaușescu”

Deputatul Victor Ponta a precizat marţi că nu s-a mai întâmplat ca toate deciziile în PSD să fie luate de un singur om, susţinând că preşedintele social-democrat Liviu Dragnea este cel mai puternic om politic de la preşedintele comunist Nicolae Ceauşescu încoace.

"De fapt, 2018, ca şi 2017, a început cu o bătălie strict pentru putere. OK, Dragnea e cel mai puternic de la Ceauşescu încoace. Ce face cu puterea aia? Asta e problema. (...) Faptul că îi controlează pe cei 40-50 de oameni din CEx (...) cu funcţii, cu diverse avantaje, treaba lor. Nu e asta treaba mea. Treaba mea este că guvernarea, ca şi Parlamentul, sunt ale României şi problema este dacă vor fi eficiente, dacă se dau legi care vă folosesc şi dumneavoastră şi mie şi celor care se uită la noi, dacă Guvernul ia măsuri pentru toată lumea, dacă într-adevăr anul Unirii începe la Iaşi şi se termină la Alba Iulia (...) prin proiecte care să ne unească cu adevărat în următorii ani. Ori eu asta nu văd şi din acest motiv, dacă tot nu e în stare PNL să fac eu opoziţie, fac eu opoziţie", a precizat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Victor Ponta a subliniat faptul că în PSD nu s-a mai întâmplat până acum ca toate deciziile să fie luate de un singur om, considerând situaţia actuală din partid ca o degradare şi dezamăgire."Niciodată în PSD - eu am intrat în PSD în 2001, dar şi înainte - niciodată în cel mai mare partid şi cel mai votat partid din România toate deciziile nu s-au luat de un singur om, fie că-l chema Ion Iliescu, fie că-l chema Năstase, Geoană sau Ponta. E o degradare, este o mare dezamăgire din partea celor care au votat PSD, este o dezamăgire din partea celor care au stat acasă şi acum spun: "Uite ce majoritate are Dragnea", dar în acelaşi timp este şi o oportunitate pentru oameni care au şi curajul să iasă public, să spună idei, care au şi puterea să se bată pentru ideile lor. (...) Îmi pare rău că partidul care a făcut lucruri bune, şi greşeli, dar şi lucruri bine pentru România nu mai există la nivel de politici publice, la nivel de ideologie, de impact pentru societate", a subliniat Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-23
Citeste si:
Băsescu aruncă BOMBA: ”Ponta e SECURIST, știu de la ofițerul lui”

TAGURI: ponta, atac, dragnea, ceausescu, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VICTORIA EMMANUEL
23 Ian 2018

împrumut! împrumut!! împrumut!!! Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, credite pentru afaceri, împrumuturi pentru investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? DAo nu mai arata ca suntem aici pentru a face ca toate problemele tale financiare sa fie ceva din trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut. Apoi, trimiteți-ne un e-mail la: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) pentru a solicita un împrumut
LEVST.
24 Ian 2018

cainele basset il face pe ponta securist, dar nici viorel nu se lasa mai pregiosu, paseaza scatoalca pe dragnea-Ali-Baba, insa macar aici are dreptate, dragnea este puterea suprema in Romania, pe catzelusul de iohanis il poarta la breloc, schimba pe cine vrea si cand vrea, spune clar ca penalii vor conduce Romania si nimeni nu sulfa...As zice , e chiar mai tare decat ceausescu...
ROMA
24 Ian 2018

Dragnea este cel mai prost dupa ceausescu vrei sa spui.dragnea se va prabusi .cel mai simply ar fi sa fie dat afara din functie de presedinte psd si din partid.de fapt are mari probleme si dusmani periculosi.el este mort dar nici nu stie.
NELU STIUCA
24 Ian 2018

Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii clentelare, neortodoxe decat cele de competenta, integritate si moralitate) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este deslanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii semidocti au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup MAFIOT sau individuale nelegitime ori imorale. Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate, dar si oameni cu demnitate si de caracter.
Random imageUltimele stiri


STARBAG