2018-11-15 04:11


Ponta, MESAJ DUR pentru Dragnea: Dacă nu e TICĂLOS, să ne ceară SCUZE...

 |  13:31
Ponta, MESAJ DUR pentru Dragnea: Dacă nu e TICĂLOS, să ne ceară SCUZE...

Fostul premier a decis să rupă tăcerea şi a explicat, la Antena 3, ce a declarat în faţa procurorilor DNA când a fost citat în dosarul lui Dragnea. Victor Ponta susţine că le-a povestit procurorilor tot ce ştia, inclusiv despre vizita făcută cu Liviu Dragnea pe lacul Belina. Acuzat însă că ar fi depus un denunţ, Ponta a făcut lumină şi a lansat un atac dur chiar la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. El susţine că Dragnea a minţit când l-a acuzat şi îi cere acestuia să-şi ceară scuze public.

"Am spus că nu ştiu despre activitatea Tel Drum pentru că domnul Dragnea nu mi-a zis sau să-mi fi cerut ceva despre Tel Drum .

Eu ştiam că lacul trece de la Guvern la CJ Teleorman. Nimeni nu a ştiut că lacul a trecut de la CJ la Tel Drum. E o informaţie pe car enu am avut-o. Dacă ştiam, nu aş fi mers. I-aş fi spus, nu merg la Tel Drum.

Prin atribuţiile pe care le-am avut, nu am fost ministrul Transporturilor să semnez contracte cu Tel Drum.

Asta am şi spus când m-au chemat la Parchet.

Cred că e foarte speriat că acolo a apărut Olaf, au apărut documente. M-a deranjat campania domnului Dragnea în care şi Grindeanu, şi Teodorovici..Nu l-a turnat nimeni. Am fost chemaţi ca martori. Cred că şi Dragnea dacă e chemat, se duce şi spune adevărul, nu minte pentru nimeni.

E din seria de minciuni „nu m-am văzut cu Kovesi”.

Sunteţi convins doar de ceea ce eu ştiu: că am fost chemat ca martor şi am spus ce vă spun şi dumneavoastră. Dacă domnul Dragnea are probleme, are probleme din cauza propriilor greşeli.

Eu aştept de la Dragnea în continuare scuze, pentru că singurul care a minţit a fost Dragnea.

Dacă nu e chiar ticălos, trebuie să ne ceară scuze şi mie, şi lui Grindeanu şi celorlalţi.", a declarat Ponta la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-19

TAGURI: ponta, dragnea, ticalos, mesaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...