2019-01-21 14:50


Ponta: Nu dau doi bani pe Lăzăroiu. Eu nu m-am împăunat în niciun fel pentru aducerea lui Hayssam

 |  15:56
Ponta: Nu dau doi bani pe Lăzăroiu. Eu nu m-am împăunat în niciun fel pentru aducerea lui Hayssam

Premierul Victor Ponta a declarat că nu dă "doi bani" pe afirmaţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu privind cazul Hayssam şi susţine că el nu s-a "împăunat" cu vreun merit, ci doar a menţionat instituţiile care au muncit efectiv, respectiv serviciile de informaţii şi unele ministere.

Eu nu m-am împăunat în niciun fel, că nu am niciun merit, am spus cine are merite. Chiar nu dau doi bani pe Lăzăroiu, eu vorbesc despre instituţiile care au fost implicate în baza deciziilor luate de Guvern: SRI, SIE, Ministerul Apărării, Ministerul Justiţiei şi Ministerul de Interne. Ăştia sunt cei care au muncit, restul...", a spus Ponta.

Premierul a susţinut că nu era pregătit ca el să anunţe aducerea în ţară a lui Hayssam, dar Preşedinţia a anunţat prima, iar întrebat cine ar fi trebuit atunci să anunţe acest fapt, Ponta a răspuns : "Nu ştiu, cine vrea. Lăzăroiu".

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu afirmă, pe Facebook, că premierul Victor Ponta "se împăunează" cu meritele pentru aducerea în ţară a lui Omar Hayssam, însă şeful Guvernului a "dormit neîntors ieri noapte".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-19
Citeste si:
UPDATE. Omar Hayssam a fost predat autorităţilor române. Va spune Omar Hayssam cine l-a ajutat şi cum a părăsit ţara?
Rolul teroristului Omar Hayssam în povestea jurnaliştilor răpiţi în Irak

TAGURI: Ponta, Victor, Lazaroiu, bani, doi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BALTARETU
19 Iul 2013

Tov.ponta joaca sotron cu problemele de mindrie nationala.Daca nu este bagat in seama prin orice mijloace, nu-i merge bine.Sa gandeasca rapid, ce va face cu gasca de javre PSDiste care s-au incolacit in jurul lui Haissam.Bine nu o sa iasa,pentru care Ponta schelalaie peste tot la toate TV urile.Ciocu mic, ca esti prea mic
Random imageUltimele stiri

loading...