2019-04-24 07:14


Ponta, o nouă LOVITURĂ împotriva lui Dragnea: ”Trage în JOS partidul”

 |  22:25
Ponta, o nouă LOVITURĂ împotriva lui Dragnea: ”Trage în JOS partidul”

Fostul premier, Victor Ponta îl atacă din nou pe marele său duşman, Liviu Dragnea. Ponta spune că Dragnea, a încercat să îl atragă înapoi în rândurile partidului, prin oferirea de funcţii sau ministere, dar că l-a refuzat: "I-am răspuns că nu e cazul. Niciodată în 45 ani nu m-a minţit cineva aşa de mult şi atât de ilogic cum m-a minţit Liviu Dragnea. Ce mă deranjează este că e valabil pentru toată lumea".

”Dacă te ştii nevinovat, nu chemi oameni din partid să te apere. Au fost multe între noi. M-a minţit de prea multe ori, nu e normal aşa ceva", a tunat Ponta la România TV, citat de Stiripesurse.ro.

Fostul premier crede că Dragnea vrea să candideze la preşedinţie în 2019, dar îi dă o veste proastă. "Dacă va candida la preşedinţie, va fi cel mai prost scor pe care l-a avut PSD vreodată. Eu am pierdut, dar în primul tur am fost primul. Adrian Năstase, Mircea Geoană au fost foarte aproape de a câştiga. Liviu Dragnea trage în jos partidul", a mai spus Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-01

TAGURI: victor ponta, lovitura, psd, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Dec 2017

sa candideze....de la jilava in pozitia aplecat dupa sapun
ANONIM
02 Dec 2017

Nu mai are limite dl NAUMOVICI frustrarea ca a pirdut ciolanul o sa-i ucida Nu imi place dragnea dar comportamentul lui victoras e a unui om de cea mai josnica speta
Random imageUltimele stiri


STARBAG