2019-02-22 16:32


Ponta pune CONDIȚII PSD: ”Eu mi-am făcut DATORIA”

 |  17:11
Ponta pune CONDIȚII PSD: ”Eu mi-am făcut DATORIA”

Fostul premier Victor Ponta susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că și-a făcut datoria față de Psd și alegătorii săi și dă câteva sfaturi celor din partid, condiții pentru ca guvernarea actuală să meargă bine.

”Eu mi-am facut datoria fata de PSD si fata de alegatorii sai in ziua votarii noului Guvern "Tudose" - atunci am aratat ca modificarile de Program facute total neserios, heirupist si populist vor fi principala slabiciune in perioda urmatoare! Nu ma astept sa ma ia in seama Insusi Liviu Dragnea - dar ceilalti sper ca au citit si au inteles!

Inca mai cred ca lucrurile se pot indrepta - dar numai daca se indeplinesc cel putin cateva conditii:

- Guvernul sa fie condus de Premier de la Palatul Victoria nu de Liviu Dragnea de la sediul PSD

- in Guvern numirile sa se faca pe criteriul competentei profesionale si nu al obedientei fata de Presedintele Partidului

- banii publici sa fie folositi pentru binele general si nu pentru imbogatirea unor firme private (gen Teldrum) sau pentru cumpararea de sprijin politic

- guvernarea sa nu fie folosita si deturnata de interesul salvarii personale fata de problemele judiciare

- oprirea iluziei ca o Propaganda agresiva sustinuta doar cu tupeu si resurse financiare poate sa suplineasca lipsa rezultatelor / sau lupta paranoica contra celor care fac dezvaluiri sau critica - omul obisnuit care primeste 100 de lei in plus la salariu sau pensie stie prea bine ca asta nu ii da posibilitatea sa aiba latifundii in Brazilia!

- asigurarea stabilitatii si predictibilitatii in zona economica, fiscala si sociala ( nimeni nu mai vrea promisiuni - ci doar stabilitate si siguranta)!” scrie Ponta pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: ponta, psd, guvern, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...