2019-01-19 00:15


Ponta: RA-APPS nu trebuie să mai rămână un agent imobiliar

 |  13:29
Ponta: RA-APPS nu trebuie să mai rămână un agent imobiliar

Eşecul Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) de a vinde imobilele deţinute se explică prin faptul că evaluările erau făcute în perioada de boom imobiliar, când preţurile erau foarte mari, a afirmat joi premierul Victor Ponta.

El a respins afirmaţiile că procesul de vânzare ar decurge de o manieră netransparentă, adăugând că poate participa absolut toată lumea.

"Evaluările care erau făcute, dacă nu mă înşel, în perioada de boom imobiliar, s-au dovedit a fi nerealiste, şi atunci, conform legii, mergem pe acea scădere de 10%, dacă se prezintă. (...) Ideea este ca RA-APPS să nu mai rămână un agent imobiliar, ci la preţurile pieţei actuale, nu la cele din 2008, să putem înstrăina cât mai multe dintre imobile", a explicat Victor Ponta, după ce a participat la o conferinţă dedicată IMM-urilor.

Acesta a amintit că 50% din banii obţinuţi din vânzări vor merge la bugetul de stat, iar 50% vor rămâne pentru întreţinerea clădirilor instituţiilor publice, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: victor, ponta, RAAPPS
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...