2019-05-21 06:02


Ponta, reacție NEAȘTEPTATĂ la scrisoarea Ecaterinei Andronescu: ”Tac din gură de TEAMĂ”

 |  21:15
Ponta, reacție NEAȘTEPTATĂ la scrisoarea Ecaterinei Andronescu: ”Tac din gură de TEAMĂ”

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu a luat prin surprindere întreaga scenă politică românească, marți, când a cerut, printr-o scrisoare deschisă, demisia șefului social-democraților, Liviu Dragnea, și înlocuirea actualului Executiv condus de Viorica Dăncilă. Fostul premier, Victor Ponta nu s-a arătat deloc surprins de atitutinea Ecaterinei Andronescu.

”Doamna Andronescu spune public ceea ce gândesc cei mai mulți din membrii PSD – dar nu au curaj sa spuna! Oamenii din PSD simt și ei că grupul infractional de la Teleorman prăbușește partidul, dar tac din gura de teamă sau pentru avantajele și funcțiile pe care le primesc de la Dragnea”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-14

TAGURI: ponta, reactie, scrisoare, ecaterina andronescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMELEON
15 Aug 2018

DAR TU CU RELATI SI RUDE DE CUMETRI , MIE SCIRBA SA LE SCRIU . JAVRA ORDINARA . DUTE-N TURCIA . HAI SICTIR PE ROMANESTE , TRADUS DE LA TURCI
@PUIE MONTA
15 Aug 2018

SE PUTEA SA NU TE REPEZI TU CA GAINA LA MUCI ? TU NU MAI AI NICI O SANSA IN PSD , CA SI CODRIN , ASA CA MAI TACETI DRACU DIN MUIE .
MACACPEDRAC-NEA
15 Aug 2018

AFARA CU JIGODIA DRAGNEA DIN PSD . LA FEL , O DATA CU EL SA DISPARA FIEREA , DANCILA , DAN , PLUMB , CODRIN , TIGANUL NEACSU , BOUL OPRISAN , VITA BUZATU , LIMBRICUL ARTENIE SI TOATE JEGURILE TELEORMANENE . LA GUNOI CU EI .
ANONIM
15 Aug 2018

Puteai sa taci si din picior ??? PUIE MONTA
Random imageUltimele stiri


STARBAG