2019-02-21 14:25


Ponta repornește RĂZBOIUL împotriva lui Dragnea: ”Ne-a dus cu PREȘUL. Eu nu-l mai cred”

 |  22:32
Ponta repornește RĂZBOIUL împotriva lui Dragnea: ”Ne-a dus cu PREȘUL. Eu nu-l mai cred”

Exclus din PSD după ce s-a aliat cu fostul premier Sorin Grindeanu, Victor Ponta nu se oprește din războiul pe care-l poartă împotriva lui Liviu Dragnea.

"Mai am funcții parlamentare până mă schimbă Dragnea, am fost la o reuniune parlamentară. Sunt deputat independent de Gorj. Dacă vorbim în poveşti nemuritoare nu rezolvăm nimic. Dragnea se luptă de dimineaţă până seara cu sistemul. PSD luptă acum după ce a scăpat de Grindeanu şi de Ponta? Eu de aia am plecat ca să vină Dragnea care e bun", spune Ponta.

Fostul premier trage un semnal de alarmă şi spune că Guvernul ar putea avea mari probleme. "Aştept rectificarea bugetară şi sper să fie bani. Programul minunat cu start-up nation nu are bani pentru el. Asta e important nu ce dosar mi se deschide sau mi se închide mie. Dacă cel care deţine toată puterea, Dragnea, să lupte cu Soroş şi cu sistemul. L-a inventat Sebastian Ghiţă pe Soroş şi Dragnea nu a plătit drepturi de autor.

Eu am votat pentru foarte mult proiecte în care am crezut. Eu nu am votat să îl dăm jos pe Grindeanu, aia a fost o păcăleală. Eu votez toate legile bune indiferent de partid. Eu îmi pot permite să nu fiu o maşinărie de vot. Deocamdată, Dragnea ne-a dus cu preşul. Dvs. îl mai iubiţi, eu nu îl mai cred. Şi la mine a fost iubire, dar mi-a trecut. Aveţi colegi care încă îl iubesc. Nu sunt întâmplătoare poveştile ieşite cu Dragnea. Ani de zile a fost în Brazilia şi nu a scris nimeni de el. Asta vine odată cu puterea absolută pe care o are. La câţi duşmani are domnul Dragnea, nu ştiu cine apasă. Eu nu am apăsat niciun buton. Nu am găsit niciunul atât de prost încât să îmi zică aşa ceva cum că am plătit eu bani grei să iasă la iveală chestii cu Dragnea", a mai spus Ponta la România TV, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: ponta, dragnea, psd, razboi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PE CINE A DUS CU PRESUL??
17 Iul 2017

Ba moftangiule, pe cine a dus cu presul? Doar pe amarati si pensionarii comunisti! Pe minie nu si nice pe tine! Nici nu nu m-ai dus cu presul vreodata!! PENALULE !!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...