2018-10-16 08:47


Ponta: Salut poziţia lui Iohannis privind Guvernul de la Chișinău. Bine că nu l-a sfătuit "specialistul" Mihalache

 |  13:58
Ponta: Salut poziţia lui Iohannis privind Guvernul de la Chișinău. Bine că nu l-a sfătuit "specialistul" Mihalache

Victor Ponta şi-a exprimat speranţa ca Republica Moldova să aibă la sfârșitul acestei săptămâni un Guvern pro-european și pro-românesc stabil. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul premier a salutat poziţia preşedintelui Klaus Iohannis în acest sens şi a lansat un atac la adresa şefului Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache.

„Sper ca Republica Moldova să aibă la sfârșitul acestei săptămâni un Guvern pro-european și pro-românesc stabil, care să facă reforme, să asigure pensiile și salariile și să nu lase Moldova pe mana forțelor pro-ruse! Cei care din prostie și răutate au făcut atât de mult rău României tocmai se "mutaseră" să faca la fel și peste Prut!”, a precizat Victor Ponta.

Fostul premier a ţinut să „salute” poziţia oficială a preşedintelui Klaus Iohannis de sprijin pentru noul Guvern de la Chişinău. Totodată, Victor Ponta a lansat un atac la șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache.

„Salut poziția oficială a Președintelui Klaus Iohannis de sprijin pentru noul Guvern - mai bine mai târziu decât niciodată (bine că l-au lămurit reprezentanții SUA și nu s-a mai sfătuit cu "specialistul" Mihalache!)”, a sublinat Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20
Citeste si:
Mihalache îl încaieră pe Iohannis cu judecătorii. Şeful Cancelariei de la Cotroceni spune că CSAT nu poate verifica 23.000 de magistraţi, UNJR cere lămuriri oficiale preşedintelui

TAGURI: ponta, saluta, pozitie, klaus iohannis, guvern, chisinau, sfatuieste, specialist, mihalache
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...