2019-01-16 13:01


Ponta: Şi eu mă duc la Chişinău, dar cu treabă. Băsescu a fost cu sentimente

 |  12:43
Ponta: Şi eu mă duc la Chişinău, dar cu treabă. Băsescu a fost cu sentimente

Premierul Victor Ponta a declarat într-o emisiune televizată că va merge şi el la Chişinău la 27 august, dar "cu treabă", în timp ce preşedintele Traian Băsescu "a fost cu sentimente frumoase", adăugând că el împărtăşeşte aceste sentimente, dar nu înţelege referirea preşedintelui la ochii cetăţenilor moldoveni, care este ciudată.

“Eu voi fi acolo cu treabă, preşedintele a fost cu sentimente frumoase şi îl laud pentru asta. Eu apreciez acele sentimente pentru că sunt reale, eu le împărtăşesc faţă de cei din Republica Moldova, faţă de basarabeni dacă vreţi - politic nu ai voie să le spui basarabeni. Nu am înţeles chestia cu ochii, aia e ciudată, pentru că până la urmă cei care au pot să aibă şi ochii, şi culoarea, şi religia cum vrea, nu asta e problema", a spus Ponta la Digi 24, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Chişinău, că poporul Republicii Moldova este latin şi nu a văzut în rândul acestuia "cetăţeni cu ochii oblici", convingerea sa fiind că opţiunea majorităţii populaţiei ţării vecine este pentru integrarea europeană şi că nu are ce să caute în Uniunea Eurasiatică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-19

TAGURI: victor, ponta, chisinau, sentimente, tact, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...