2019-01-17 00:34


Ponta simte INFLAȚIA: ”Când mi-a venit prima FACTURĂ, m-am gândit la Dragnea”

 |  22:38
Ponta simte INFLAȚIA: ”Când mi-a venit prima FACTURĂ, m-am gândit la Dragnea”

Fostul premier Victor Ponta afirmă că a început deja să resimtă efectele inflației, atacându-l astfel pe Liviu Dragnea, cel considerat a fi de fapt conducătorul guvernelor PSD-ALDE.

„Inflația, chiar dacă e o chestie care poate părea teoretică, nici eu n-am simțit-o până nu mi-a venit prima factură. Stau la bloc și am văzut-o deja. Și m-am gândit la Dragnea când am comparat-o cu cele din lunile de dinainte. Majoritatea oamenilor din țara asta știu cât au dat pe un coș la un supermarket și acum, pe același coș, că nu au început deodată să mănânce icre ngre și nu știu ce languste, prețu-i altul. Astea sunt lucruri care nu se văd într-o zi sau într-o lună”, a spus Victor Ponta la Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: ponta, inflatie, psd, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RADIAN
31 Ian 2018

Gasca de crima organizata prin cresterea accizei la carburanti ,cresterea la energie si gaze prin mafia min energiei si anre ,cresterea taxelor locale cu peste20 la suta (hotia pe fata a primarilor)a lovit in primul rand in ratatii si gunoaiele care voteaza psd alde.adica bataie de joc pe fata.dragnea oricum nu este normal la cap.
ROMA
31 Ian 2018

Poate nu stiiti dar acesti criminali psd alde vor sa lase in frig oamenii si sa fure si subventia de caldura.cu minciunile lor acesti neoameni vor sa nu mai dea subventia la caldura ca sa jefuiasca ei banii si oamenii sa moara de frig.dupa ce ca au marit taxele locale si mai ales pretul caldurii este prohibitiv acum sunt hotarati sa termine odata cu romanii prin frig.deja tiganul primar penal din pitesti ionica a anuntat ca nu mai da subventii la caldura si ca el are de furat impreuna cu firmele apartamentul,selca,zeus si nu-l intereseaza de pitesteni.a marit taxele in ultima zi cu 20-50 la suta si a nenorocit si comercianti care castigau o amarata de paine.acestia au inchis afacerile sau urmeaza sa le inchida.il injura lumea la taxe si pe strada pe acest tigan hot care distruge populatia din pitesti.bugetul pitestiului este de peste 100mil euro fara fonduri sau bani de la guvern. nu a facut nimic in pitesti doar hotie pe fata.plus ca a castigat alegetile cu 300 de voturi practic prin furt.ce face presa la aceste dezastre impotriva populatiei tarii ?
Random imageUltimele stiri

loading...