2019-02-20 03:16


PONTA spune că el nu vrea să rupă PSD. Ce crede că ar trebui să se întâmple cu DRAGNEA

 |  18:09
 PONTA spune că el nu vrea să rupă PSD. Ce crede că ar trebui să se întâmple cu DRAGNEA

Deputatul Victor Ponta a declarat marţi, la Parlament, că nu vrea să rupă PSD, ci doar vorbeşte liber din afara partidului, iar social-democraţii, când vor fi la un metru de prăpastie, ar trebui să îl debarce pe Liviu Dragnea şi să frâneze maşina formaţiunii, informează News.ro.

Întrebat dacă a mai discutat cu colegi din PSD, Ponta a răspuns afirmativ, precizând că nu are nicio supărare pe vreun parlamentar social-democrat.

„Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iştii, la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie să îl debarce pe Dragnea şi să frâneze maşina PSD, care este în prăpastie”, a completat fostul social-democrat.

„Știu cum aranjează Dragnea congresele!”

Chestionat în continuare dacă Liviu Dragnea va mai fi multă vreme preşedinte al PSD şi dacă se impune un Congres extraordinar, deputatul a afirmat că el cunoaşte cum aranjează preşedintele PSD congresele.

„Eu ştiu cum aranjează Dragnea congresele, unde numai el este candidat. Nu în din astea cred. Eu cred că PSD este condus greşit în acest moment. Şi PNL este condus greşit, este o catastrofă, dar până la urmă este în opoziţie, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă care este condus greşit când este la guvernare ne afectează pe toţi, că mâine o să vă faceţi toţi plinul la maşină sau dacă aveţi o firmă o să vă duceţi să spuneţi cum splituiesc TVA”, a conchis Victor Ponta.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-09

TAGURI: ponta, dragnea, psd, parlament, congres
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Aug 2017

Acest MAFIOT acoperit, cu apucaturi TURCESTI, scolit de BOMBONELpuscariasu caruia ii colecta spaga cu geamantanul din salile de baschet si specializat in HOTIE de RASPOPITUL Ilie Sarbu trebuie exclus din viata publica pe care a poluat-o precum un gunoi uman. Ro este stat MAFIOT.
ZORO
09 Aug 2017

Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat si au infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUNEZEESC care sa aduca fericirea mult asteptata si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, etc si trebuie recuperata cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PT CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...