2018-11-19 16:11


Ponta vine nu noi ACUZAȚII: ”Dragnea a încercat să-i ȘANTAJEZE pe americani”

 |  23:59
Ponta vine nu noi ACUZAȚII: ”Dragnea a încercat să-i ȘANTAJEZE pe americani”

Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea a încercat să-i șantajeze pe americani pentru a-l ajuta să scape de dosarele penale, dar planul nu i-a reușit și chiar îl va costa scump.

”Dragnea a avut o idee greșită: ”dau bani și fac poze cu Trump în ianuarie și le spun americanilor că le dau sau nu le dau bani pe Patriot și ei mă scapă de dosarele penale”. Americanii nu funcționează așa. Ei spun: banii ți-i iau, dar Justiția e Justiție, drepturile omului sunt drepturile omului”. Pe Țuțuianu de ce l-a dat afară (de la Ministerul Apărării)?  Voia să le transmită americanilor că el dă banii pentru Patriot!

Povestea asta că au lipsit toții PSD-iștii din Comisia de Apărare că i-a durut stomacul, sau au o boală în familie...„ a declarat Victor Ponta la B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-18

TAGURI: victor ponta, dragnea, americani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
18 Noi 2017

Nu m-ar mira sa fie adevarat, cat este de idiot aces dragnea, i-o fi trecut prin cap si schema asta...Dom'le , cum am mai zis, si militia si securitatea-in plen, ca institutii- au fost sculele cele mai perfide ale regimului, insa printre ei au fost si oameni de caracter...E posibil ca si Dragnea sr.(militianul) sa fi fost om de treaba, insa acum, cred ca si cei buni, cat si aripa retrograda a securitatii si militiei, au ajuns sa-l urasca pe acest dragnea, care mai mult i-a tarat pe toti in cel mai urat mirositor namol, practic nu a reusit nici macar sa fure "ca lumea" (adica fara a fi prins), daramite sa-i exonereze pe cei rai de vini si responsabilitati, sau sa-i aduca pe cei putini si buni , in constiinta populara..Daca chiar a incercat Jmecheria pomenita mai sus, soarta lui este pecetluita...
Random imageUltimele stiri


loading...