2018-11-19 22:25


Ponta: Vom avea o analiză a activităţii miniştrilor. Trebuie văzut unde se pot face schimbări

 |  18:22
Ponta: Vom avea o analiză a activităţii miniştrilor. Trebuie văzut unde se pot face schimbări

Premierul Victor Ponta a anunțat că activitatea miniștrilor, secretarilor de stat, șefilor de agenții va fi analizată la finalul lunii august în structurile de conducere ale partidului.

"Miniştrii au fost numiţi la propunerea mea, dar cu sprjinul politic al PSD şi atunci e normal ca în faţa structurilor PSD să-şi prezinte activitatea şi proiectele pentru perioada care vine".

Schimbări unde lucrurile nu au mers bine

Acesta a mai spus că analiza este esențială după 7, 8 luni de la preluarea noului mandat:"Dar am nevoie de sprijinul colegilor mei din PSD, PNL, coaliţia de guvernare. De asemenea, trebuie să stabilim până la sfârşitul lunii august priorităţile legislative pentru sesiunea din toamnă a Parlamentului şi vom face, tot la sfârşitul lunii august, o analiză a activităţii miniştrilor, secretarilor de stat şi a şefilor de autorităţi sau agenţii din partea PSD. Se împlinesc şapte-opt luni de la preluarea noului mandat, la sfârşitul lui decembrie şi această analiză este necesară pentru a vedea activitatea colegilor noştri, ce e de îmbunătăţit şi, eventual, de a face schimbări acolo unde lucrurile nu au mers bine", a completat şeful Guvernului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: Victor, Ponta, remanieri, miniştri, analiza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...