2018-12-14 13:04


Ponta, atac dur la reprezentanții PDL: Încearcă să se ascundă sub altă culoare

 |  15:22
Ponta, atac dur la reprezentanții PDL: Încearcă să se ascundă sub altă culoare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, co-preşedinte al USL, a declarat, sâmbătă, la un miting electoral la Târgovişte, că reprezentanţii PDL încearcă să se ascundă sub altă culoare, '' îşi schimbă culoarea, dar năravul ba''.

''Ştiu foarte bine că cei care au condus România şi judeţul Dâmboviţa în ultimii ani au foarte mulţi bani, au foarte mult tupeu şi încearcă acum să se ascundă în diverse locuri şi sub diverse culori. Am întâlnit tot felul de oameni în verde şi vreau să vă spun că toţi pedeliştii, şi Popescu şi Boriga şi Flutur şi Pinalti îşi schimbă culoarea, dar năravul ba. Iar obligaţia noastră este de a veni cu alţi oameni care să respecte legea, care să facă bine judeţului şi care să facă bine oraşului'', a spus Ponta.

Preşedintele PSD a mai spus că reprezentanţii PDL şi UDMR trebuie să treacă în opoziţie. ''Guvernul României poate să facă pentru oamenii din Târgovişte şi pentru oamenii din Dâmboviţa lucrurile pe care ei le aşteaptă de la noi, aşa cum am putut să începem să dăm înapoi banii tăiaţi de la profesori şi de la medici, aşa cum am reuşit să dăm înapoi banii pensionarilor, luaţi de Boc şi de PDL. Putem să facem împreună lucrurile bune pe care dâmboviţenii le aşteaptă de la noi. Şi am mai venit să vă spun un lucru. Cei care au greşit politic, cei de la PDL şi de la UDMR trebuie să treacă în opoziţie, dar cine a încălcat legea trebuie să răspundă în faţa legii'', a afirmat Ponta. Aproximativ 5.000 de persoane au participat la mitingul USL de la Târgovişte, de pe platoul Prefecturii Dâmboviţa. Au fost prezenţi liderii partidelor componente USL, respectiv Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin. De asemenea la miting a participat Rovana Plumb, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD.

Din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa candidează senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu, iar la Primăria Târgovişte candidează preşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-02

TAGURI: Victor Ponta, atac, PDL, culoare, schimbata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
04 Iun 2012

Asa este d-ule PONTA!.......cum dupa 8 ani de catastrofa pentru tara asta,vii si-ti schimbi culoarea din portocaliu in verde!.....ce inseamna asta decat ca ne considera prosti si ca mai vrea sa vina la putere iar sa termine de furat totul!....cea mai mare greseala sa schimbi culoarea cu ,care ai castigat!....PDL-ul, gata nu mai poate emite pretentii pentru guvernare,dupa magariile pe care le-a facut,va spune unul care ia votat cu sufletul si ei si-au batut joc de mine si de altii care ia votat,ne-au terminat nu alta!......un pensionar care am facut 70km.de metrou si din momentul cand BASESCU m-a facut asistat social chiar am vazut "verde"in fata ochilor,sa nu mai aud de ei,sa nu-i mai vad si sa fie judecati pentru ce au facut!.....
Random imageUltimele stiri


loading...