2017-01-16 12:46

POLITICA


Ponta: ''Boc e cu vorbele, noi - cu scrisul''. Proiectul USL de confiscare a averilor nejustificate merge înainte

 |  17:00
Ponta: ''Boc e cu vorbele, noi - cu scrisul''. Proiectul USL de confiscare a averilor nejustificate merge înainte
USL nu-şi retrage din Parlament propunerea legislativă privindconfiscarea averilor nejustificate, a declarat Victor Ponta, copreşedintele formaţiuniipolitice. Reamintim că, ieri, premierul Boc ceruse Opoziţiei să renunţe laacest proiect de lege şi să voteze varianta Guvernului privind confiscareaaverilor ce nu pot fi dovedite că au fost obţinute legal.

„Probabil că Boc de când e prim-ministru a uitat care eprocedura palamentară. Atunci când există două proiecte la Parlament, ele se discutăîn paralel la Comisia juridică şi rămâne unul singur. Probabil că va rămâne allor, ei având majoritatea. Dacă se va considera că al lor e mai bun, foartebine - îl votăm fără nici o problemă. Dar, deocamdată, proiectul lor nu există.Nu e trimis la Parlament. Boc vorbeşte, iar noi scriem. La fel a fost şi cu cei300 de parlamentari. El tot vorbea, iar noi, între timp, depusesem proiectul delege. Ce l-a împiedicat să scrie o astfel de lege? Probabil că va spune că totnoi, Opoziţia şi presa”, a declarat preşedintele PSD pentru „Puterea”.

Amintim că USL a depus la Parlament la începutul luniiiulie un proiect de lege ce vizează confiscarea averilor ce nu pot fijustificate. După propunerea Opoziţiei a venit şi varianta Guvernului privindaceastă lege. Premierul şi PDL au susţinut că textul USL este incomplet şi căversiunea Cabinetului Boc este mai bună. „Mai avem o piatră de încercare, careeste o adevărată probă de foc a seriozităţii Opoziţiei cu privire lademersurile anticorupţie. Solicit USL să-şi retragă proiectul de lege care nupermite confiscarea averilor pentru fapte de corupţie şi să susţină proiectulPDL şi al Guvernului, prin care averile pot fi confiscate pentru fapte decorupţie”, a afirmat premierul Boc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-06-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PERSEVERENT
22 Iul 2011

Astia de la putere n-au i nteles un lucru simplu in politica: nu-i pentru ci ne se pregateste, e pentr u cine se nimereste! Tre buie sa ai minte putina c a sa nu intelege ca dupa 7 ani de regim Basescu ho tii sunt cei de la putere !
PAULICA68
23 Iul 2011

Perseverent in prostie as ta esti!Hotul striga hoti i!Catalin Voicu, Nicolaes cu de Arges iti spun ceva numele astea sau mai vre i si altele?
SILE
23 Iul 2011

LOLOURI. Noi vrem fapte. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image