2017-01-19 17:06

POLITICA


Ponta: Dacă Geoană nu e înlocuit, demisionez!

 |  12:45

După ce a avertizat, ieri, că va convoca Comitetul executiv sau chiar un congres al PSD pentru a tranşa chestiunea Geoană, liderul social-democraţilor, Victor Ponta trece la alte ameninţări. El a declarat ieri seară că va demisiona din fruntea partidului dacă decizia luată la ultimul Birou Permanent al PSD, de înlocuire a lui Geoană de la preşedinţia Senatului, va fi infirmată la viitoarea şedinţă a conducerii social-democraţilor. Ponta a admis că este posibil ca membrii CEx (forul de conducere lărgit al PSD) să infirme decizia iniţială.

"Dacă ceva i-am reproşat toţi domnului Geoană cât a fost preşedinte a fost faptul că nu lua decizii şi că atunci când le lua, peste o zi le schimba. Eu nu pot să fac aceleaşi greşeli pentru că voi avea acelaşi rezultat. Deci nu poţi să iei o decizie în unanimitate şi s-o schimbi", a spus Ponta.  

Liderul social-democrat a explicat că el este cel care are atribuţia de a convoca CEx-ul, care se întruneşte lunar. "Probabil că ...acest Comitet Executiv a fost la sfârşitul lunii octombrie, la sfârşitul lunii noiembrie – 1 decembrie, oricum trebuie să facem Comitet Executiv", a precizat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05

TAGURI: victor ponta, mircea geoana, demisie, psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
09 Noi 2011

Domnule Ponta, in loc sa te preocupe problemele partidului, ale U.S.L in special , pentru a-i da peste bot puterii, te ocupi de pr0bleme meschine, revansarde care produc foarte mult rau P.S,Dului. Ar trebui sa-ti faci urgent un proces de constiinta si su nu uiti ca foarte multi oameni din aceasta tara si-au pus mari sperante in promisiunile U.S.Lului iar unul ca Ponta, se tine de poante PROASTE care vor DINAMITA toate sperantele ce ni le-am facut. Te rog TREZESTE-TE cat mai este timp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image