2016-12-04 22:31

POLITICA


Ponta: Dacă Geoană nu e înlocuit, demisionez!

 |  12:45

După ce a avertizat, ieri, că va convoca Comitetul executiv sau chiar un congres al PSD pentru a tranşa chestiunea Geoană, liderul social-democraţilor, Victor Ponta trece la alte ameninţări. El a declarat ieri seară că va demisiona din fruntea partidului dacă decizia luată la ultimul Birou Permanent al PSD, de înlocuire a lui Geoană de la preşedinţia Senatului, va fi infirmată la viitoarea şedinţă a conducerii social-democraţilor. Ponta a admis că este posibil ca membrii CEx (forul de conducere lărgit al PSD) să infirme decizia iniţială.

"Dacă ceva i-am reproşat toţi domnului Geoană cât a fost preşedinte a fost faptul că nu lua decizii şi că atunci când le lua, peste o zi le schimba. Eu nu pot să fac aceleaşi greşeli pentru că voi avea acelaşi rezultat. Deci nu poţi să iei o decizie în unanimitate şi s-o schimbi", a spus Ponta.  

Liderul social-democrat a explicat că el este cel care are atribuţia de a convoca CEx-ul, care se întruneşte lunar. "Probabil că ...acest Comitet Executiv a fost la sfârşitul lunii octombrie, la sfârşitul lunii noiembrie – 1 decembrie, oricum trebuie să facem Comitet Executiv", a precizat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05

TAGURI: victor ponta, mircea geoana, demisie, psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
09 Noi 2011

Domnule Ponta, in loc sa te preocupe problemele partidului, ale U.S.L in special , pentru a-i da peste bot puterii, te ocupi de pr0bleme meschine, revansarde care produc foarte mult rau P.S,Dului. Ar trebui sa-ti faci urgent un proces de constiinta si su nu uiti ca foarte multi oameni din aceasta tara si-au pus mari sperante in promisiunile U.S.Lului iar unul ca Ponta, se tine de poante PROASTE care vor DINAMITA toate sperantele ce ni le-am facut. Te rog TREZESTE-TE cat mai este timp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Care schimbare? După tragedia de la Colectiv și demisia Guvernului Ponta, apăruse așa, ca un consens, ideea că... 22 Noi 2016 | (0)
Mircea Geoană, despre Fidel Castro: A murit ultimul lider al Războiului Rece Fostul ministru de Externe Mircea Geoana, presedintele PSRO, a declarat sambata ca liderul... 26 Noi 2016 | (6)