2018-11-14 17:36


Ponta depune plângere penală împotriva lui MRU

 |  19:40
Ponta depune plângere penală împotriva lui MRU

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că va depune la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o plângere penală împotriva primului-ministru pentru modul în care a repartizat bani din Fondul de rezervă primăriilor PDL.

Social-democratul scrie, pe blogul personal, că în judeţul Gorj, unde el îşi are biroul parlamentar, cele  51 de localităţi deţinute de USL nu au primit nici un ban din Fondul de rezervă al Guvernului, în timp ce primăriile păstorite de cei de la guvernare, 19 la număr, au primit fonduri, fiecare în parte.

„Naivii şi talibanii băsescieni, transformaţi peste noapte în adulatori ai domnului MRU, au ocazia să numere. Şi dacă cumva suferă de «sindromul Roberta», îi ajut eu - din 51 de localităţi conduse de USL, au primit bani de la Guvern - aţi ghicit - zero! De la PDL şi aliaţi, din 19 au primit bani 19!”, scrie Ponta.

Drept care, în zilele următoare, în calitatea sa de deputat de Gorj, va depune la Parchetul de pe lângă Înalta Curte o plângere penală împotriva premierului şi a miniştrilor care au contrasemnat o „hotărâre de guvern vădit ilegală”, pentru că „aceştia au comis infracţiunea de abuz în serviciu şi au prejudiciat grav interesele legitime ale locuitorilor celor 51 de localităţi din judeţ care nu au primari PDL”, explică  liderul Opoziţiei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-04-05

TAGURI: MRU, Victor_ Ponta, plangere penală, bani, Gorj, fond rezereva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIMUL
06 Apr 2012

Ca este prost o stie toata lumea, dar acum poate o afla si el (Ponta) Si ca sa se stie bine, mai scrie si pe blogul personal. A terminat razboiul cu Basescu, acum incepe cu Ungureanu. Va afla insa ca a ales un inamic mai puternic, ca sa nu spun cu mai multa inteligenta decat el. Cine vrea sa - i dea o lectie de procedura penala lui Ungureanu? Dar daca ICCJ ii va da lui, (lui Ponta) o lectie de procedura penala cum o va inghiti?
Random imageUltimele stiri


loading...