2018-09-26 04:16


Ponta: Dumnezeu nu îl va feri pe Băsescu

 |  13:14
Ponta: Dumnezeu nu îl va feri pe Băsescu

Întrebat luni ce părere are despre rezultatul alegerilor, preşedintele Traian Băsescu a răspuns: 'Ferească Dumnezeu de mai rău!'. Ulterior, replica acestuia a fost comentată de premierul Victor Ponta, care a susţinut că Dumnezeu nu îl va feri pe şeful statului.

 Totodată, Traian Băsescu i-a întrebat pe jurnalişti dacă au votat. 'Ia să văd buletinele', a întrebat preşedintele înainte de primirea la Palatul Cotroceni a prinţului Charles al Marii Britanii.

Răspunsul preşedintelui Traian Băsescu privind rezultatul alegerilor locale a fost comentat luni de premierul Victor Ponta, care a precizat că: 'Pe domnia sa nu cred că o să-l ferească de mai rău, pentru că îşi termină mandatul de preşedinte'.

Victor Pontaa criticat faptul că preşedintele Băsescu 's-a implicat duminică în campania electorală' şi a evitat un răspuns ferm în privinţa finalizării mandatului şefului statului. 'Faptul că preşedintele ţării şi ieri s-a implicat de fapt în campania electorală denotă că unele proaste obiceiuri sunt greu de dezvăţat, dar ne ocupăm împreună de lucrul acesta. Oricum, preşedintele jucător nu mai există. Ieri nu ştiu de ce a ieşit la încălzire, că nu i-a folosit la nimic', a declarat premierul, la o conferinţă comună a liderilor USL, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-14

TAGURI: Victor_Ponta, Traian_Băsescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...