2018-11-21 04:20


Ponta i-a scris lui Ungureanu: “Nu cedaţi şantajului PDL!”

 |  14:12
Ponta i-a scris lui Ungureanu: “Nu cedaţi şantajului PDL!”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut primului ministru Mihai Răzvan Ungureanu să nu cedeze ''şantajului PDL'' şi să nu aloce bani către primăriile democrat-liberalilor din Fondul de rezervă al Guvernului.

”Am luat act de relatările din presa centrală, conform cărora în viitoarea şedinţă de Guvern ar urma să fie aprobată HG privind alocarea de fonduri către primăriile PDL, din Fondul de rezervă al Guvernului.Vă reamintesc apelul făcut de USL de a nu ceda şantajului exercitat de liderii PDL asupra dvs! Sunteţi premierul României, nu al unei clientele şi al unui grup infracţional. Dacă acceptaţi presiunile de a aloca discreţionar şi pe criterii politicianiste fonduri pentru clientela PDL, veţi deveni complice cu aceasta!”, afirmă Victor Ponta, într-o scrisoare deschisă transmisă premierului.

Liderul PSD îi cere premierului Ungureanu să nu repete greşelile predecesorului său şi subliniază că are obligaţia, prin funcţia pe care o deţine, să pună capăt unor metode de guvernare ''care au făcut un imens rău României şi românilor''.

”Aveţi şansa de a pune capăt unei practici incorecte, prin care nu atât primarii, dar mai ales cetăţenii sunt trataţi discriminatoriu, în funcţie de opţiunile politice şi nu de nevoile comunităţilor pe care le conduc sau din care fac parte”, adaugă Ponta.

El reaminteşte că USL îşi rezervă dreptul de a folosi “orice mijloc legal” pentru a sancţiona “un astfel de derapaj”, fiind dispusă să meargă până la depunerea de plângeri penale împotriva celor responsabili.

”'Urmează o perioadă dificilă, iar bugetul public trebuie administrat corect, pentru obiective de interes naţional. Traversăm vremuri în care lumea aşteaptă mai multă decenţă şi solidaritate. Avem nevoie ca Guvernul să nu mai fie sursa răului, a corupţiei şi a politizării care au făcut atât de mult rău României în ultimii ani”, mai spune copreşedintele USL, Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-02-18

TAGURI: victor_ponta, mihai_razvan_ungureanu, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...