2018-12-13 16:03


Ponta îl face pe Năstase şef la PSD Giurgiu

 |  12:38
Ponta îl face pe Năstase şef la PSD Giurgiu

Preşedintele PSD Victor Ponta a făcut joi seara un anunţ straniu: de azi înainte, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, va coordona filiala PSD Giurgiu. Anunţul vine la numai trei zile după ce Ion Iliescu declara că Victor Ponta ''se profilează'' ca premier însă a apreciat că acesta nu are experienţa lui Adrian Năstase. “Ponta n-are experienţa pe care o are Năstase, de exemplu, care a acumulat o experienţă pe care nu oricine o are.

El a fost şi premier şi ministru şi preşedinte de partid. Năstase ar fi omul cel mai bun la toate, la orice. Numai că nu prea mai vrea să-şi asume o astfel de responsabilitate. Fiecare generaţie îşi aduce contribuţia proprie la un moment dat, iar Ponta are dinamism, o anumită inteligenţă, o anumită spontaneitate. Tinereţea înseamnă multe, inclusiv anumite goluri”, spunea marţi Ion Iliescu.

Anunţul făcut aseară de Victor Ponta a venit ca urmare a unei decizii luate în Comitetul Executiv Naţional al PSD. De altfel, nu este singura hotărîre luată de conducerea PSD, în speţă de Victor Ponta. Tot el a anunţat aseară că fostul şef al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, va coordona mai nou activitatea partidului în filiala sectorului 5.

Şef al campaniei electorale a PSD pentru alegerile de anul viitor a fost desemnat Liviu Dragnea, actualul secretar general al partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MOSU
21 Oct 2011

la stana fal sef pe matusa tamara care a vandut petromul la pret de vila voi alianta socialista ati dublat pensiile la puturosi si iati scos la 45 de ani la pensie ati dublat nr de bugetari si asistati rusine 100 de ani de opozitie hooooooo
SAFE
22 Oct 2011

PSD nu-si poate permite un presedinte calificat la locul de munca fara sa plateasca un cost politic de care Romania nu are nevoie in acest moment.
Random imageUltimele stiri


loading...