2018-12-11 08:55


Ponta îl invită pe Vanghelie la PDL

 |  18:16
Ponta îl invită pe Vanghelie la PDL

Conflictul dintre preşedintele PSD, Victor Ponta, şi primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu a fost dat uitării nici cu ocazia Consiliului Naţional al social-democraţilor.

Victor Ponta recunoaşte că nu s-a înţeles niciodată cu Marian Vanghelie. „Nu ne-am plăcut niciodată, avem o lungă istorie de bătălii în interiorul partidului”, a spus Ponta. Mai mult, după terminarea şedinţei Consiliului Naţional, în cadrul unei emisiuni, Victor Ponta l-a sfătuit pe Vanghelie să plece la PDL dacă nu respectă regulile jocului. „De-aia l-am schimbat pe Vanghelie şi de-aia i-am spus astăzi la Consiliul Naţional că nu am nevoie nici de grătarele lui, nici de telefoanele lui.” Ponta a continuat prin a spune că dacă „nu înţelege lucrul ăsta, o să meargă la PDL sau unde vrea el (n.r. - Vanghelie)”. Reacţia acidă a lui Ponta a venit după ce a aflat că edilul din sectorul 5 vrea să ofere 10.000 de telefoane mobile.

„N-am nevoie de colegi care mă sprijină pe mine la Congres şi mi-aduc nu ştiu ce telefoane. (…) N-am nevoie de nici un ban, nici de la domnul Vanghelie, nici de la ceilalţi, există cotizaţiile de la partid”, a precizat Ponta.

Începutul rivalităţii dintre cei doi datează din 2005, când Victor Ponta a pierdut funcţia de secretar general al partidul. De atunci, iureşul dintre Ponta şi Vanghelie nu a mai putut fi stăvilit. În luna iunie a acestui an, Vanghelie era înlăturat de la preşedinţia PSD Bucureşti, iar conducerea trecea tot sub aripa lui Ponta. Mai mult, filiala Giurgiu, coordonată de finul lui Vanghelie, Adrian Popescu, a fost şi ea aruncată în atenta observaţie a lui Adrian Năstase, care a devenit preşedinte PSD Giurgiu în urmă cu doar câteva zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15

TAGURI: Ponta, Vanghelie, PSD
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...